Rom Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 11 v9.9.26 Beta ve V10.3.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esparanze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
MIUI 10 v9.3.21 ile konu güncellendi
Lock screen
Fix - Lock screen notification bar double display problem
New - Charging screen for all devices

Landscape mode
Fix - Abnormal flashing when entering the Landscape mode interface after unlock (Mi 9, Mi 8 Pro)

Full screen
New - Water drop screen shape switch in full screen setting (Mi 9, Redmi Note7)

Face prompt
Fix - In some cases, the Face prompt does not disappear in time.

Game Toolkit
Optimize - Game toolkit fully upgraded, support for lock screen auto play, one-click switch network card and other functions. (Redmi Note 5, Redmi Note7)

Hocam merhaba, yeni bir mi 8 se aldım, fakat üzerinde eu 8.7.5 beta diye yazıyor sanırım rom bu. cihaz yeni olduğu için nasıl ve nereden başlamam gerekiyor kafam karıştı. Güncellemeyi nasıl yapmam gerekiyor nereden başlamalıyım, hangi romu yüklemem gerekiyor bilemedim TWRP-rom-fastboot beynim yandı.

esparanze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
Hocam merhaba, yeni bir mi 8 se aldım, fakat üzerinde eu 8.7.5 beta diye yazıyor sanırım rom bu. cihaz yeni olduğu için nasıl ve nereden başlamam gerekiyor kafam karıştı. Güncellemeyi nasıl yapmam gerekiyor nereden başlamalıyım, hangi romu yüklemem gerekiyor bilemedim TWRP-rom-fastboot beynim yandı.
Konuyu sanırım yanlış yere yazdım kusura bakmayın silinebilir mesaj, Rehber - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-1227 Otomatik Yükleme Aracı inş. doğru yerdir buraya tekrar yazıyorum

erayunal26

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eray
Cihazım
LG G3
Konular
4
merhaba, TWRP düşme tam olarak şu şekilde. 2 adet versiyon var bir beta romlar için bir de stabil olan romlar için. Eğer beta'dayken stabik kurarsanız düşer. yada tam tersi yaparsanız. Evet root olmadan GCam kuruluyor. Kronik bir sorun yok bildiğim kadarı ile
Beta kullanacağımı düşünmüyorum o yüzden hani bir kere stabil kuracağım atıyorum yeni güncelleme geldi stabile güncelleme yaptığımda tekrardan uğraştıracak mı beni? Ayrıca Gcam ile stock kamera arasında gözle görülür bir fark oluyor mu? Yani kronik bir sıkıntısı olmadığı sürece garantiye ihtiyaç duyulacak bir durumda yok zaten.

kamasiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Konular
4
arkadaslar telefon üzerinden günceleme yapamyorum, hata veriyor beta rom var, illaki dosyayı pc den indirmek zorunda kalıyoum. var mı bir çözümü?

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
arkadaslar telefon üzerinden günceleme yapamyorum, hata veriyor beta rom var, illaki dosyayı pc den indirmek zorunda kalıyoum. var mı bir çözümü?

Hocam bendede oluyor.İndirirken sadece güncelleme ekranında bırakın telefonu başka işlerle ugraşmayın.Son 1616 da kalıyor mesela orda wifi kapatıp tekrar açın sonra devam et e tıklayın o zaman iniyor.

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Arkadaşlar şuan Redmi 5 Plus kullanmaktayım ve Mi 8 SE'ye geçme düşüncem var fakat kafama takılan birkaç şey olduğu için sizden yardım almak istiyorum. Öncelikle şu Twrp düşme olayı kafamı kurcalıyor durduk yere Twrp düşüyor mu? Cihazın herhangi bir kronik sorunu var mı gözle görülür?Bir de rootsuz Gcam kurabiliyor muyuz? Cihazı aldığımda bunlarla uğraşmadan telefonu sadece kullanmak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Twrp düşmüyor 5 aydır aynı twrpyi kullanıyorum. Rootsuz gcam yok. Sorunu yok telefonun

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
betadan kastınız nedir acaba, bende de çalışmadı gece modu stabil versiyon yükledim 10.2.1 üstüne acaba o yüzden olabilir mi? temiz kurulum yapsam gece modu çalışır mı?
gece modu ve şeffaf arkaplan hala beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt