- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 51
Şu kernel kodları falan paylaşıldı stabil bir Twrp çıksa artık ne güzel olur.
Ben v.10.2.1.0 dan 10.2.2.0 a da twrp 1217 ile geçiş yaptım. O zamanda herhangi bir sorun yaşamadım.
Hangi magisk sürümü ile rootladınız tekrardan hocam? Veya hangisi uyumlu?
Hocam ben telefonu rootsuz kullanıyorum.
Magisk 16.6 ile rootlanir diğer magisk sürümleri uyumsuz bu nedenle mi ekranında kalıyor tüm twrpleri 16.6 magisk ile rotlayin magisk 5.8 APK yi kurun güncelleme kesinlikle yapmayinHocam TWRP yüklü bir cihazı rootlamayınca açılmıyor diye biliyorum.
Magisk 16.6 ile rootlanir diğer magisk sürümleri uyumsuz bu nedenle mi ekranında kalıyor tüm twrpleri 16.6 magisk ile rotlayin magisk 5.8 APK yi kurun güncelleme kesinlikle yapmayin
Bende hem Redmi pro hemde mi 8 se var rootsuz olarak ikisindede twrp çalışıyor. Şimdiye kadar da hiç root atmadım. Bu arada mi 8 se telefonuma hiç beta rom yüklemedim, stabil romları yükledim yükleme işleminden sonrada twrp hiç gitmedi.Hocam TWRP yüklü bir cihazı rootlamayınca açılmıyor diye biliyorum.
Bende hem Redmi pro hemde mi 8 se var rootsuz olarak ikisindede twrp çalışıyor. Şimdiye kadar da hiç root atmadım. Bu arada mi 8 se telefonuma hiç beta rom yüklemedim, stabil romları yükledim yükleme işleminden sonrada twrp hiç gitmedi.
Magisk 16.6 ile rootlanir diğer magisk sürümleri uyumsuz bu nedenle mi ekranında kalıyor tüm twrpleri 16.6 magisk ile rotlayin magisk 5.8 APK yi kurun güncelleme kesinlikle yapmayin