Soru Mi 8 se ve Note 6 pro

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Açık
Malum yolla imei atılmış garantisiz telefon almak istiyorum. 4 64 note 6 pro 1300, 6 64 mi 8 se 1650 ₺. Sizce aradaki 350 tl farkı vermeye gerek var mı yoksa note 6 pro yeter mi? Batarya uzun gitsin istiyorum

ahmetgs16

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
note 6 pro
Konular
1
Benim cihaz M1806E7TI ama mi sitesinden sorgulattığım zaman cihazının uluslararası sürümdür diyor?

Oyla:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Benim cihaz M1806E7TI ama mi sitesinden sorgulattığım zaman cihazının uluslararası sürümdür diyor?
TI model hint model hocam. Band 20 yok.
Uluslararası sürüm yazıyor olabilir, daha önce TI model alan bir kaç arkadaşlar şebeke sorunu yaşadığını bildirdi, ve satıcı ile görüştüklerinde satılan cihazın hint model cihaz olduğunu söyledi..isterseniz alttaki videoya bakın Hint model cihazın kutu açılımına ve kod numarasına altıncı dakikadan sonra kodunu görebilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
TI model hint model hocam. Band 20 yok.
Uluslararası sürüm yazıyor olabilir, daha önce TI model alan bir kaç arkadaşlar şebeke sorunu yaşadığını bildirdi, ve satıcı ile görüştüklerinde satılan cihazın hint model cihaz olduğunu söyledi..isterseniz alttaki videoya bakın Hint model cihazın kutu açılımına ve kod numarasına altıncı dakikadan sonra kodunu görebilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam TH'de band20 var mı? Bi sıkıntı yaşar mıyım? Yani TI hariç alabilir miyim?

Son düzenleme:
Oyla:

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
bende bu iki cihazı arasında kaldım. 2 hafta note 6 pro takip edip son 3 günde mi8 Se ye karar verdim. İkisinin de üzmeyeceği aşikar. Mi5 prime kullanıcısı idim ve telefon son ana kadar sorunsuzdu. Bunu da donanım gücüne bağladım ve mi8 se yi note 6 proya göre daha uzun süre kullanırım hissine kapıldım. O nedenle mi8 se aldım.

Oyla:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Hocam TH'de band20 var mı? Bi sıkıntı yaşar mıyım? Yani TI hariç alabilir miyim?
TI hariç alabilirsiniz hocam. Band 20 olayına gelirsek merkezi yerlerde zaten sorun yaşamazsınız, köy,kasaba ve dağlık alanlarda 4g kullanamazsınız sadece onun haricinde pek sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.. şuna dikkat edin derim bazı garantisiz ürün satan satıcılar cihazın orjinal kutusuna benzer çakma kutu yapıyor ve global olmayan cihaz koyuyor buna daha önce denk geldim, o yüzden almadan önce iyice araştırıp, sorup soruşturun.

Oyla:

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Note 6 pro daha şık geliyor bana, mi 8 SEnin yazılım problemleri var uğraştırıcı çok,note 6 pro alın keyfinize bakın

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Kesinlikle mi 8 se öneririm kardeşim ben çok ama çok memnunum harika bi telefon oyun performansı kamera performansı 2.telefonum note 8 ondan bile daha iyi emin ol gözün kapalı mi 8 se al

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Kesinlikle mi 8 se öneririm kardeşim ben çok ama çok memnunum harika bi telefon oyun performansı kamera performansı 2.telefonum note 8 ondan bile daha iyi emin ol gözün kapalı mi 8 se al
Bunu görünce benim de note 5i satıp mi8se alasım geldi:)
Kamera stock kamerası ile note 8den iyi mi? Google camera ile fark nasıl acaba düşük ışık güneş ışığı vs biraz inceleme yapar mısınız? Çok merak ettiğim konu çünkü

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Bunu görünce benim de note 5i satıp mi8se alasım geldi:)
Kamera stock kamerası ile note 8den iyi mi? Google camera ile fark nasıl acaba düşük ışık güneş ışığı vs biraz inceleme yapar mısınız? Çok merak ettiğim konu çünkü

Kesinlikle note 8den kat ve kat cok daha iyi ben böyle birşey kesinlikle görmedim yani emin olabilirsin bu telefona gecmeden öncede iphone 7 plus vardi onu saattim bunu aldım cok cok memnunum emin olun

Oyla:
Üst Alt