- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Mİ 8 SE
- Konular
- 14
Kararlı sürümde düzelir. Ek bir dosya yüklemenize gerek yokHocam kararlı sürüme geçsem düzelir mi?
Kararlı sürümde düzelir. Ek bir dosya yüklemenize gerek yokHocam kararlı sürüme geçsem düzelir mi?
Bende yeşil çekim hatası var pc dende kurdum twrpdende düzelmiyor yokmudur çözümü portre modunu kullanamıyorumtwrpden kurulan modda fotograf uygulaması yeşil çekim hatası alanlar varmış...
sanırım bunu kursalar daha iyi olur gibi...
Google cam kullan normal kameradan çok daha iyi portre de çalışıyorBende yeşil çekim hatası var pc dende kurdum twrpdende düzelmiyor yokmudur çözümü portre modunu kullanamıyorum
Bende yeşil çekim hatası var pc dende kurdum twrpdende düzelmiyor yokmudur çözümü portre modunu kullanamıyorum
MIUI 11 yuklemeden once sebeke calisiyordu 11 yüklendikten sonra sebeke gitti 11 yükleyip bunu da yuklesek sebeke duzelirmiMI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı
Ne işe yarar ?
Bu araç, beta sürümünde sim kartı görmeme, şebeke gelmemesi sonrasında yüklenecek fix dosyasıdır.
Kurulum:
- Cihazı fastboot moduna alın (cihazı kapatın ses kısma + power tuşuna basılı tutarak açın MI logosu geldiğinde bırakın).
- NON-HLOS_MI8SE_v9.5.16_Modem_Dosyasi_By.TRabZonLu.rar dosyasını rardan çıkartın modem-yukleme.bat dosyasını açıp devam edin.
- TWRP ile kurulum için bu dosyayı rom yükler gibi yüklemeniz yeterli;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirme Bağlantısı PC:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İndirme Bağlantısı TWRP:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI 11 yuklemeden once sebeke calisiyordu 11 yüklendikten sonra sebeke gitti 11 yükleyip bunu da yuklesek sebeke duzelirmi
Tom me kurdunuz beta rom sanirim
Beta romu kurduktan sonra modem dosyasını flaşlayın. Sonra cihazı aktif ettikden sonra eğer şebeke yoksa uçak moduna alıp tekrar normal moda alın. Eğer yine olmazsa *#*#4636#*#* yapıp şebeke seçimini lte-umts yapın. Ben böyle yapıyorum sorun olmuyorBen de aynı sorundan muzdaripim.. Dün ilk defa bu işlere daldım ve saatlerce uğraştım. Bir çok konuda bir çok sayfayı okudum fakat yine elime yüzüme bulaştırdım
Daha öncesinde imei repair işlemi yaptım, qcn yedeği almama rağmen bilgisayar restart yaptı ve aldıklarım silindi, bir yerden buldum ve telefona geri attım. Sorun yok gibiydi.
Salaklığım; bu aşamada hattı takıp denemeden rom işine de girdim. Ama şu an *#06# ile baktığımda sorun yok gözüküyor.
Şu an MIUI 11.1 by xiaomi.eu 9.10.24 Beta var ve şebeke yok. "modem_MI8SE_9.5.16_TWRP" ile de düzelmedi. Daha eski stable roma dönmek istesem de twrp açamıyorum. Farklı sürümlerini de denedim yine olmadı.
Bi yardım eli uzatabilirseniz çok memnun olurum.
Ben de aynı sorundan muzdaripim.. Dün ilk defa bu işlere daldım ve saatlerce uğraştım. Bir çok konuda bir çok sayfayı okudum fakat yine elime yüzüme bulaştırdım
Daha öncesinde imei repair işlemi yaptım, qcn yedeği almama rağmen bilgisayar restart yaptı ve aldıklarım silindi, bir yerden buldum ve telefona geri attım. Sorun yok gibiydi.
Salaklığım; bu aşamada hattı takıp denemeden rom işine de girdim. Ama şu an *#06# ile baktığımda sorun yok gözüküyor.
Şu an MIUI 11.1 by xiaomi.eu 9.10.24 Beta var ve şebeke yok. "modem_MI8SE_9.5.16_TWRP" ile de düzelmedi. Daha eski stable roma dönmek istesem de twrp açamıyorum. Farklı sürümlerini de denedim yine olmadı.
Bi yardım eli uzatabilirseniz çok memnun olurum.