Yardım mi 8 se twrp güncelleme

Nctky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
8
merhabalar. forumlarda çok konu var aslında ama bir türlu yapamadım net olarak anlatacak birinin yardımına ihtiyacım var mi 8 se android 8.1 deyim ve yüklü rom eu stabil 10.2.1.0 twrp 3,2,1 0629 dayım
stabil son rom 10.3.1.0 eu yukleyeceğim ve twrp yi güncelleyebiliyormuyum yoksa twrp bu rom için hangi twrp en güncel olanı kullanmalıyım
birde romu kurarken temiz kurulumum mu yapmalıyım yıne önce romu kurup mu twrp kurayım yoksa önce twrp mi şimdeden teşekkürler

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
merhabalar. forumlarda çok konu var aslında ama bir türlu yapamadım net olarak anlatacak birinin yardımına ihtiyacım var mi 8 se android 8.1 deyim ve yüklü rom eu stabil 10.2.1.0 twrp 3,2,1 0629 dayım
stabil son rom 10.3.1.0 eu yukleyeceğim ve twrp yi güncelleyebiliyormuyum yoksa twrp bu rom için hangi twrp en güncel olanı kullanmalıyım
birde romu kurarken temiz kurulumum mu yapmalıyım yıne önce romu kurup mu twrp kurayım yoksa önce twrp mi şimdeden teşekkürler
Android 9 tabanlı bi rom yükle, twrp 3.2 yada 3.3 versiyonu yükle. Twrp'den sonra magisk 19 2yi yükle. Ben öyle yaptım. MiuPro sürümdeyim. Gyet tatmin edici.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24

Twrp den direk kura bilirsiniz yanlız üzerindeki rom ne ise onun üst versiyonunu kurmanız gerekli , eğer değişecekse wipe yapmanız ama çıkmadan içinde olan twrp sürümünü aynısını Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan) buradaki gibi güncellemeli sonra restart recovery yapıp twrp tekrar açmalısınız ,

sonra güncel rom peşine ona uygun güncel twrp kurmalısınız yeni versiyon da şimdilik tek twrp var o yüzden silinmiyor , istediğiniz roma geçe bilirsiniz daha sonra güncel olarak ,

ben mi-room stabil 10.3.1.0 öneririm kullana bilirsiniz ,

Son düzenleme:
Oyla:

Nctky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Xiaomi mi 8 se
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android 9 tabanlı bi rom yükle, twrp 3.2 yada 3.3 versiyonu yükle. Twrp'den sonra magisk 19 2yi yükle. Ben öyle yaptım. MiuPro sürümdeyim. Gyet tatmin edici.
Temiz kurulum yapmalıyım daha iyi olur galiba
Aşağıdaki konu üzerinden son sürüme twrp güncellemesini rahatlıkla yapabilirsiniz hocam.
Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)
Anladım kardeşim bunu okumuştum ama galiba romu
Aşağıdaki konu üzerinden son sürüme twrp güncellemesini rahatlıkla yapabilirsiniz hocam.
Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)
Anladım kardeşim bunu okumuştum ama bunu romu kurmadan son twrp güncellemesini indirilip yapıyoruz galiba
Twrp den direk kura bilirsiniz yanlız üzerindeki rom ne ise onun üst versiyonunu kurmanız gerekli , eğer değişecekse wipe yapmanız ama çıkmadan içinde olan twrp sürümünü aynısını Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan) buradaki gibi güncellemeli sonra restart recovery deyip twrp tekrar açmalısınız ,

sonra güncel rom peşine ona uygun güncel twrp kurmalısınız yeni versiyon da şimdilik tek twrp var o yüzden silinmiyor , istediğiniz roma geçe bilirsiniz daha sonra güncel olarak ,

ben mi-room stabil 10.3.1.0 öneririm kullana bilirsiniz ,
merhaba reiva aynı 10,3,1,0 geçeceğim yanlız twrp de 3,2,3-1227 var 3,3,0-0423 var birde 3,2,3-0331 var bunları indirdim hangisini kurmalıyım hepsini yanlız hiçbirini instal + instal image dediğimde görmüyor
sadce bi arkadaş bir lin verdi onu indirdim recovery1227.img sadece onu görüyor aynı bu şekilde yazıyor

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek