Çözüldü mi 8 se twrp açılmıyor

slc0750

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
selcuk
Cihazım
m8 se
Konular
0
ya arkadaslar bırı bana yarıdm etsın mı 8 se bı guncelleme attım tel acılmıyor. mı ekranı duruyor... ne guc ses acma tusu ıse yarıyor nede guc ses kısma tusu ıse yarıyo.fastboot ekranıda sabıt kalıyor twrp yı yukleyınce o da kapanıyor.. aksama kadar bununla ugrasıyorum telefonculardan da ses cıkmadı cop mu olacak yanı telefon

xcodeimam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Bugün Miui 10.3 sürümünden 11'e yükselttim. Android 9 kullanıyorum. 10 yapayım dedim onu da, üst model twrp kurmak gerekli diye kurmaya uğraştım o kadar en son açılan konuda olandan. En son twrp içinden flashladık. Orada yanlış bir şey yaptım herhalde. TWRP girmek için bastığımda Fastboot ekranı açılıyor. TWRP'ye giremiyorum. Telefon brick olmadı da çalışıyor düzgünce. Ne yapmam lazım acaba?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
ya arkadaslar bırı bana yarıdm etsın mı 8 se bı guncelleme attım tel acılmıyor. mı ekranı duruyor... ne guc ses acma tusu ıse yarıyor nede guc ses kısma tusu ıse yarıyo.fastboot ekranıda sabıt kalıyor twrp yı yukleyınce o da kapanıyor.. aksama kadar bununla ugrasıyorum telefonculardan da ses cıkmadı cop mu olacak yanı telefon

Bugün Miui 10.3 sürümünden 11'e yükselttim. Android 9 kullanıyorum. 10 yapayım dedim onu da, üst model twrp kurmak gerekli diye kurmaya uğraştım o kadar en son açılan konuda olandan. En son twrp içinden flashladık. Orada yanlış bir şey yaptım herhalde. TWRP girmek için bastığımda Fastboot ekranı açılıyor. TWRP'ye giremiyorum. Telefon brick olmadı da çalışıyor düzgünce. Ne yapmam lazım acaba?

sorularınız hala devam ediyor mu

xcodeimam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
sorularınız hala devam ediyor mu
evet hocam, twrp'ye girmek için tuş kombinasyonunu yapınca fastboot ekranına atıyor. Telefonda başka bir sıkıntı yok onun haricinde.

cihanuslu_71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cihan
Cihazım
redmi not 3
Konular
3
Bendede çin romu kuruluydu ingilizce olarak kullanıyorum.Dün and 10 güncellemesi geldi kurdum fakat telefonun şebekesi gitti,donmalar oldu.miu Türkiye twrp aracıyla twrp yi kurdum sonra eu enson romu kurdum fakat açılışta yine fastboot ta kaldı.Bu işlemi dediğiniz birkaç twrp ile yaptım sonuç yine fastboot ekranı.Sonra miflash ile çin stable romu yükledim,güncelleme ile miu11 i aldım and 10 güncellemesini kapattım..

MstfGdk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi8 se
Konular
0
Yardım lazım. Telefonumda twrp 3.2. kuruluydu eu.rom 10.2 stabil rom kullaniyordum. Android q geçmek istedim eu 20.1.21 rom indirim kurdum şebeke gitti. Twrp açılmıyor üstelik twrp yükleme programını indirdim denedim yüklenmedi manuel yüklemeyi de bilmiyorum. Modem dosyası için yine forumda bulduğum bı programı denedim oda ise yaramadı bu halde kaldı telefon ücretli yaptırma imkanım var ama öğrenmekte istiyorum biraz bu mevzuları..

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Yardım lazım. Telefonumda twrp 3.2. kuruluydu eu.rom 10.2 stabil rom kullaniyordum. Android q geçmek istedim eu 20.1.21 rom indirim kurdum şebeke gitti. Twrp açılmıyor üstelik twrp yükleme programını indirdim denedim yüklenmedi manuel yüklemeyi de bilmiyorum. Modem dosyası için yine forumda bulduğum bı programı denedim oda ise yaramadı bu halde kaldı telefon ücretli yaptırma imkanım var ama öğrenmekte istiyorum biraz bu mevzuları..

Bu kadar bilginiz yok iken neden beta rom yukluyorsunuz. Beta romda sorunlar mevcut siz 11.0.3.0 stabil rom kurmalisiniz dönmek için konudaki dönüş talimatlarını yapmalisiniz

MstfGdk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi8 se
Konular
0
Dediğim
Bu kadar bilginiz yok iken neden beta rom yukluyorsunuz. Beta romda sorunlar mevcut siz 11.0.3.0 stabil rom kurmalisiniz dönmek için konudaki dönüş talimatlarını yapmalisiniz
dediğim gibi biraz ogrenmeye de çalışıyorum en fazla götürür yaptırırım diye denedim ama twrp gitmesi extra oldu biraz

baturq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
Java Developer
Konular
6
mi 8 e twrp kurarken çihaz sürekli twrp ye girmeye başladı ama twrp açılmıyor sadece sürümü yazıyor twrp en son mi8 sürümü ile uyumlu olmadığındanmı acaba açılmıyor

Üst Alt