- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Mi5s
- Konular
- 15
Hocam uygulamayı açınca çalışmaya başlıyor fakat kapatınca arka planda çalışmıyor arka planda çalışmasını nasıl sağlayabilirim
Hocam nereden biliyorsunuz?Hocam uygulamayı açınca çalışmaya başlıyor fakat kapatınca arka planda çalışmıyor arka planda çalışmasını nasıl sağlayabilirim
Şu anda bu sekılde calışıyor. Nasıl olfu bilmiyorum ama.Hocam nereden biliyorsunuz?
Yaşamazsınız hocam.İyi günler, CPU ve GPU'ya ayar yapıyor demişsiniz, bunun günlük kullanımda bi eksisi olur mu? Oyun oynuyorum performans düşüşü yaşar mıyım oyunlarda?
Bir nevi öyle tabi, bende geçen wifi youtube açtım %90 şarjım kaldı 1.3 saat ekran süresi aldım ama 15dk video çekeyim 4K %20 şarj yiyor örnek olarak.Değişen bir şey olmadı. Bazı modlara (Ekrani bilmem kac Hz overclock yapınca cihazim kanatlanıp uzaya çıktı ve sonra dünyaya 2. uydu oldu falan gibi) %99 hayal katan arkadaşlar var Artık modlara çokta şey etmemeye başladım kendimce. Kimisinin 2 saat ekran süresi alıp, kimisinin el feneri yardımıyla ekrana bakması ve her şeyi kapatmasiyla 6 saat alması falan belirliyor bu süreyi daha cok bence. Yinede umarım ben yanılıyorumdur tabi