CPU ve GPU ya ayar veriyor hocam.Bunun olayı nedir peki
Ekledim hocam.hocam xml dosyası nerde?
Hocam bu klasör yok cihaz hafızası/francesco_kernel_update/app_settings_backupAsıl Mi 9 SE için yapılmıştır fakat. YasPeh hocam Mi 8 SE cihazında denedi ve başarılı sonuçlar aldı, işlemcileri neredeyse aynı olduğu için sıkıntı yok sizde deneyebilirsiniz.
Bu yöntem ile inanılmaz bir ekran süresi aldım 2 katından bile fazla neredeyse hemde performans arttı.
ÖncelikleLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir'a sahip olmanız gerekli.
Ardından resimlerde anlatıldığı şekilde indireceğiniz xml dosyasını cihaz hafızası/francesco_kernel_update/app_settings_backup 'ın içine atıyorsunuz. Sonra resimlerdeki anlatıldığı gibi
restore edip yeniden başlatın.
AOSP ve MIUI uyumludur. ROOT gerektirir.
Hocalarım Kernel hazır olduğu için hiçbir mi 8 se de sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Xmlyi atacak klasörü bulmak içinse önce yedek alın klasör kendisi kuruluyor. Öyle atınız içine.
Hocam bu klasör yok cihaz hafızası/francesco_kernel_update/app_settings_backup
Eyvallah hocamCevabı burda hocam.
Klasör adı yanlış yazılmış francesco.kernel_update/app_settings_backup olacak adı APK dosyası ve config içeren klasör ekte direk zipten çıkarıp kök klasöre atmanız yeterli olacaktırHocam bu klasör yok cihaz hafızası/francesco_kernel_update/app_settings_backup
hocam öHocam gece yükledim bir kaç gün içinde paylaşırım
hocam emeginiz için tesekür ederim ama bunu nerden indirip nasıl bir yol izleyerek yapacagımızı daha detaylı anlatırsan biz acemiler anca anlar pc ye mi indirecez telefonamı kusura bakma insallahHocam gece yükledim bir kaç gün içinde paylaşırım
Hocam öncelikle googledan fk kernel manager apk indirebilirsiniz çünkü uygulama ücretli. (Forumda ücretli apk paylaşmak yasak olduğu için atamıyoruz.)hocam ö
hocam emeginiz için tesekür ederim ama bunu nerden indirip nasıl bir yol izleyerek yapacagımızı daha detaylı anlatırsan biz acemiler anca anlar pc ye mi indirecez telefonamı kusura bakma insallah