Yardım Mİ 8 SE Sıfırlama Sonrası Açılmama

tyfnaln

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tayfun
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
Mİ 8 SE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar letgo'dan 1 aylıkl imei kayıtlı cihazımı satacaktım , dedim ki fabrika ayarlarına döneyim dönmez olaydım

Telefon Mİ unlocked yazısında kalıyor. Bir kaç konuda twrp yukleyın denilmiş. Ama telefon hiçbir şekilde Mi ekranından çıkmıyor. USB ile bağlıyorum driver da kurdum ama o siyah ekranda kalıyor fakat pc'de hiçbir hareket yok.

Ne olur yardım edin. Satacam derken elimdeki telefondan da oldum. Telefoncular yapar mı ? Ne kadar isterler ? Ya da bu şekilde 700-750 liraya letgodan satabilir miyim ? Uğraşmak istemiyorum artık.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Arkadaşlar letgo'dan 1 aylıkl imei kayıtlı cihazımı satacaktım , dedim ki fabrika ayarlarına döneyim dönmez olaydım

Telefon Mİ unlocked yazısında kalıyor. Bir kaç konuda twrp yukleyın denilmiş. Ama telefon hiçbir şekilde Mi ekranından çıkmıyor. USB ile bağlıyorum driver da kurdum ama o siyah ekranda kalıyor fakat pc'de hiçbir hareket yok.

Ne olur yardım edin. Satacam derken elimdeki telefondan da oldum. Telefoncular yapar mı ? Ne kadar isterler ? Ya da bu şekilde 700-750 liraya letgodan satabilir miyim ? Uğraşmak istemiyorum artık.
PC ye bağlandığında hiç bir hareket olmuyorsa PC de profesyonel bir müdahale gerekebilir. Zenex ile irtibata geçebilirsiniz hocam.

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18

Fastboota girmeyi denediniz mi?

Oyla:

tyfnaln

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tayfun
Cihazım
mi 8 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Onceliğim tamir ettirmek :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam cihaz çıldırmış gibi mi yazısından baçka bişey cıkmıyor.
Yok derken denedinizde mi girmedi yoksa hic denemediniz mi :)

Oyla:
Üst Alt