- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MiRoom v11.0.3.0
- Telefon Modeli
- Mi 8 SE
- Bootloader Kilidi
- Açık
Abilerim iyi geceler öncelikle hepinize.Ne zamandır aklımdaydı bu konuyu açmak ama biraz bekleyeyim dedim belki düzelir diye düzelmedi maalesef.Şimdi benim şöyle bir sorunum var.Telefonum bazen çok iyi çekiyor bazen neredeyse hiç çekmiyor.Çekip çekmemesini de geçtim,çekse bile dehşet bir ping var oyunlarda resmen oyuna bile giremiyorum.Öyle ki Chrome da ping yüzünden 1 sekme bile açamıyorum bazen.Ayrıca bazen 4.5G full çekmesine rağmen bile internet hızım 2-3mbps arası bazen de bi bakıyorum 60-70mbps.
Şimdi bu sorunu çözmek için denediğim yolları anlatıyorum size.
2 kere rom değiştirdim.Eu romdaydım şuan Miroom a geçtim.
Android 9 ve 10 için sitede bulunan 2 modem dosyasını da farklı zamanlarda birkaç kere flashladım.
Tercih edilen ağ türünü değiştirdim.
Volte yi açtım, kapattım.
Ping düşürücü uygulamalar denedim.
Defalarca telefonu yeniden başlattım.
Hattımı başka telefonlarda da denedim.
Hattımı 2 ayrı slotta da denedim.
Bunca şey yapmama rağmen hâlâ durum aynı.Hatta son 2-3 gündür telefon çekse bile internete ne mobil veri ile girebiliyorum ne de wifi ile.Bazen internet paylaşımı bile yapamıyorum.Sizden tek bir ricam var abilerim nolur bana yardımcı olun ve bu sorunu çözün.Maalesef bilgisayarım yok eğer bilgisayar ile çözülecek bir konu ise onu da bir yerden bulmaya çalışırım.Ücret gerekirse de 3-5 bir şeyler verebilirim malum öğrenciyim elimden o kadar gelir kusura bakmayın.
Lütfen ufacık da olsa yardımcı olabilecek varsa bekliyorum abilerim.Telefonumun her şeyini çok seviyorum ama tek sorunum bu inşallah çözebiliriz abilerim teşekkürler.
Şimdi bu sorunu çözmek için denediğim yolları anlatıyorum size.
2 kere rom değiştirdim.Eu romdaydım şuan Miroom a geçtim.
Android 9 ve 10 için sitede bulunan 2 modem dosyasını da farklı zamanlarda birkaç kere flashladım.
Tercih edilen ağ türünü değiştirdim.
Volte yi açtım, kapattım.
Ping düşürücü uygulamalar denedim.
Defalarca telefonu yeniden başlattım.
Hattımı başka telefonlarda da denedim.
Hattımı 2 ayrı slotta da denedim.
Bunca şey yapmama rağmen hâlâ durum aynı.Hatta son 2-3 gündür telefon çekse bile internete ne mobil veri ile girebiliyorum ne de wifi ile.Bazen internet paylaşımı bile yapamıyorum.Sizden tek bir ricam var abilerim nolur bana yardımcı olun ve bu sorunu çözün.Maalesef bilgisayarım yok eğer bilgisayar ile çözülecek bir konu ise onu da bir yerden bulmaya çalışırım.Ücret gerekirse de 3-5 bir şeyler verebilirim malum öğrenciyim elimden o kadar gelir kusura bakmayın.
Lütfen ufacık da olsa yardımcı olabilecek varsa bekliyorum abilerim.Telefonumun her şeyini çok seviyorum ama tek sorunum bu inşallah çözebiliriz abilerim teşekkürler.