Yardım Mi 8 SE Root Hatası

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI MiRoom 11.0.3 Stabil
Telefon Modeli
Mi 8 Se
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar,
Cihazım Mi 8 SE. Sürüm MIUI MiRoom 11.0.3 Stabil. Cihazımdaki uygulamalardan bazıları root işlemi sebebiyle uygulamayı açmıyor. Ne yapmam gerekiyor? Bayağı araştırdım fakat çözümü bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam magisk'e girdiğimde üstte Magisk yeri altta Yönetici yeri var. İkisinde de Güncel, Yüklendi, Paket bilgileri var. Yönetici kısmında güncelle butonu var butona bastığımda 6.8 mb lık bir dosya indiriyor fakat 11 tane izin istiyor. İzinlere bir baktım biyometrik okuma felan var. Reddettim.
Magisk ayarlardan gizle yapın önce hocam.
Aşağıya ekledigim modülü indirip kurun.
Magisk ayarlarda.
Zygisk diye kapalı şekilde seçenek var onu ve Bir altta olanı açın.
Configure denlist seçeneğine girip tum Google uygulamalarını ve rootu görmesini istemediğiniz bankacılık uygulamalarını işaretleyin cihazı yeniden başlatın aldınız hata son bulmuş olacak rootu algılayan uygulamaları configure denlistesine eklemeniz yeterli

Ekli dosyalar

• MagiskHide_Props_Config-v6.1.2-v137(75).zip
    99,4 KB · Görüntüleme: 3
Oyla:

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Hocam magisk'e girdiğimde üstte Magisk yeri altta Yönetici yeri var. İkisinde de Güncel, Yüklendi, Paket bilgileri var. Yönetici kısmında güncelle butonu var butona bastığımda 6.8 mb lık bir dosya indiriyor fakat 11 tane izin istiyor. İzinlere bir baktım biyometrik okuma felan var. Reddettim.
Magiski sileceksiniz. Ana sayfasında altta uygulamayı kaldır yazar. Oraya basın. Güncelle kısımlarına basmayın.

Oyla:

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
Magisk ayarlarda.
Configure denlist seçeneğine girip tum Google uygulamalarını ve rootu görmesini istemediğiniz bankacılık uygulamalarını işaretleyin cihazı yeniden başlatın aldınız hata son bulmuş olacak rootu algılayan uygulamaları configure denlistesine eklemeniz yeterli
Hocam dediklerinizin bir kısmını uygulayabildim. Zygisk diye bir seçenek bulamadım. Önce Magisk ayarlardan gizle yaptım. Gizleniyor ekranında kaldı. Sonra bir magisk kısayolu oluşturdu. Ayarlara girince detayları göstermedi. MagiskHide'ı göremedim. Sonra kısayolu sildim. Tekrar ayarlara girdim magiskhide ı etkinleştirdim. Daha sonra depolama alanından paylaştığınız modülü yükledim. Telefonu yeniden başlattım. MagiskHide kısmından açılmayan uygulamayı seçtim. Uygulamaya tekrar giriş yaptığımda aynı hatayı verdi.

Oyla:

BURAKKADİRDURAK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Happver
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
8
Magisk ayarlarda.
Hocam sanırım Magisk Manager güncel değil. Sürüm: 8.0.3 gözüküyor. Hidden hocamın açtığı konudan baktımda magisk manager ı güncellemek için zip indirip twrp üzerinden mi yükleme yapmalıyım? Birde var olan sürümü silmem mi gerekiyor? Uğraştırdım sizi de kusura bakmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magiski sileceksiniz. Ana sayfasında altta uygulamayı kaldır yazar. Oraya basın. Güncelle kısımlarına basmayın.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hocam sanırım Magisk Manager güncel değil. Sürüm: 8.0.3 gözüküyor. Hidden hocamın açtığı konudan baktımda magisk manager ı güncellemek için zip indirip twrp üzerinden mi yükleme yapmalıyım? Birde var olan sürümü silmem mi gerekiyor? Uğraştırdım sizi de kusura bakmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun.
Güncel magisk olmadığı için hata veriyor özellikle başta sordum hocam magisk güncel mi diye

Oyla:
Üst Alt