Ben beta nin 9.10.10 sürümünü kullanıyorum. Hem portre çalışıyor hem de sensörler. Şarj konusunda EU V11 stabil den çok daha iyiTeşekkürler hocam
Eu da güzel herhangi bir problem yokBen beta nin 9.10.10 sürümünü kullanıyorum. Hem portre çalışıyor hem de sensörler. Şarj konusunda EU V11 stabil den çok daha iyi
Eu V11 stabil şarj olarak gerçekten kötü. Dün araçla 5 saatlik bir yol yaptım ve 4 saat kadar boyunca Google map açtım ve öyle kaldı kullanmadım telefonu. Şarjı bitti. Normalde %30-35 kadar şarj kalması gerekiyordu. O yüzden yolculuk tan sonra beta nin Android 10 dan önceki , son sürüm olan hatasız gördüğüm 9.10.10 sürümünü yükledimEu da güzel herhangi bir problem yok
Reis masike geç ben de tüm gün navigasyon kullanıyorum sabahtan akşama eve yüzde 50 şarj ile geliyorum tabi 3g deEu V11 stabil şarj olarak gerçekten kötü. Dün araçla 5 saatlik bir yol yaptım ve 4 saat kadar boyunca Google map açtım ve öyle kaldı kullanmadım telefonu. Şarjı bitti. Normalde %30-35 kadar şarj kalması gerekiyordu. O yüzden yolculuk tan sonra beta nin Android 10 dan önceki , son sürüm olan hatasız gördüğüm 9.10.10 sürümünü yükledim
Masik 8.3 olan mi , %50 baya iyiReis masike geç ben de tüm gün navigasyon kullanıyorum sabahtan akşama eve yüzde 50 şarj ile geliyorum tabi 3g de
Masik son sürümü mi 8 SE de o da sorunlu ben android 10 stabil çıkana kadar beklemeliyimNote 7 için hocam
Masik romdan memnun musun?(Merhabalar ben babama aldım fakat hangi romu tavsiye edersiniz note 7 cihazımdan masik kullanıyorum bu model de iyi midir ?