Yardım Mi 8 SE PUBG Sorun!

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MUIU 10.5 EU Beta
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Evet rom bilgisini fotoğrafta verdim EU rom bu arada globe yüklenmiş İlk aldığımda hdr dahil açıyordu ancak şuan gfx tool ile 1080 p 60 fps oynarken HD ayarlarda 30-20 dengeli 30-35 akıcı 40-50 fps hayır sıkıntı yok ama akıcı da bile 60 fps alamıyorum hdr yi saymıyorum bile 50 fps de oynanır ama fps düşüşleri oluyor ani haraketlerde eve girip çıkarken çatışma anında veya araba sürerken sorun bende mi sadece böyle yoksa diğer mi 8 se kullanan arkadaşlar bu sorunu yaşıyormu dediğim gibi dengelide bile oynamıyorum Ayrıca Telefon çok fazla ısınıyor antutu 55 derecelere geliyor elimide yakıyor birde pubg de 2 saat de 90 şarj civarı yiyor Cihaz böyle devam ederse satıp mi 9 SE alcam görüşlerinizi bekliyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-07-06-19-51-22-046_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-07-06-19-51-22-046_com.android.settings.jpg
    230 KB · Görüntüleme: 38

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Önerebileceğiniz rom+kernel kombinasyonu var mı?
Ben mix 2 kullanıyorum her model için iyi olan rom kernel farklıdır. Omnirom performans pil olarak dengeli,havoc Performans nirvana ama pil çok yiyor.Kernel olarakta klez aşırı memnun bıraktı

Oyla:

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Wisenky arkadaşımızın mesajından yola çıkarak önerimi değiştireyim hocam.. Direk xiaomi.eu sitesinden rom dosyasını indirin.. O romu kurun.. Mi globe filan karıştırmayın

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam metin bey sizimi kırıcam eu rom kurarım direk ama çözüm olacağını sanmıyorum

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Tamam metin bey sizimi kırıcam eu rom kurarım direk ama çözüm olacağını sanmıyorum
Teşekkür ederim ama kendim için istemiyorum, size çözüm olabilir diye ısrarcıyım..
Bence aradaki farkı hissedeceksiniz hocam

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt