- Adım
- salih
- Cihazım
- XİAOMİ Mİ 8 SE
- Konular
- 4
Forumda ki verilen Gcam lerin birçoğu miui12 veya android 10 la tam performansı ile çalışmıyor, donma yapıyor verilen fix dosyalarıda çalışmıyordu.Bunun için internette biraz araştırdım sıkıntısız çalışan Gcam i buldum sizinle paylaşmak istedim.
----------------------------------KURULUMU--------------------------------------
1) Gcam apk'sını kuruyoruz
2) Gcam Fix dosyasını flashlıyoruz(Ben Magiskten flashladım herhangi bir sıkıntı olmadı. İnternette TWRP den flashlıyordu,tercih size kalmış)
3)Telefonu yeniden başlatıyoruz.
Güle Güle kullanın.
Rootsuz cihaza kurulum yapmadım,eğer rootsuz cihaza kurulum yapıp sıkıntısız kullanan olursa cevaplarsa seviniriz. Amaç herkes faydalansın.
Yapılan işlemlerde oluşabilecek veya uygulama kullanımından doğabilecek tüm sorunlar sizin sorumluluğunuz altındadır. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
----------------------------------KURULUMU--------------------------------------
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1) Gcam apk'sını kuruyoruz
2) Gcam Fix dosyasını flashlıyoruz(Ben Magiskten flashladım herhangi bir sıkıntı olmadı. İnternette TWRP den flashlıyordu,tercih size kalmış)
3)Telefonu yeniden başlatıyoruz.
Güle Güle kullanın.
Rootsuz cihaza kurulum yapmadım,eğer rootsuz cihaza kurulum yapıp sıkıntısız kullanan olursa cevaplarsa seviniriz. Amaç herkes faydalansın.
Yapılan işlemlerde oluşabilecek veya uygulama kullanımından doğabilecek tüm sorunlar sizin sorumluluğunuz altındadır. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: