Rom Mi 8 Se Miui 13 Rom

xcodeimam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Rom'u yükledim. Bir saattir kurcalıyorum. Akıcılık tek kelime ile harika :) MIUI 12.0.2.0 sürümünden geçtim. Farklı bir cihaz kullanıyomuş gibi his verdi o kadar akıcı. Elinize sağlık.

Eksiler;
- Anlık bağlantı hızı hep 0kb/sn olarak takılı kalıyor.
- Bazı MIUI uygulamalar ve bazı izinler, yükleme ekranları Çince dilinde.
- Çift tıklayarak ekran kilitleme ve açma çalışmıyor.
- Aramadayken hoparlörden ve ahizeden ses yüksekliği ayarlanamıyor. Ses sürekli olarak en üst seviyede, kısma çalışmıyor.
- Ana ekranda, ekrandaki boşluğun sol kısmından aşağı doğru bildirim panelini çekince gelmiyor, illa en üstten çekmemiz gerekiyor yeni kontrol merkezini bildirim paneli kısmını.

++Son olarak yaklaşık 3 haftadır kullanmaktayım. Yeni özellikler vs. güzel lakin birçok hata var romda ve can sıkıcı durumlar oluşturuyor. Eskiye dönüş başlar :/

Son düzenleme:

AhmetFarukTarhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Faruk
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
kemalcik Hocam bu çin romlarına nasıl Türkçe dil eklediniz 12.0.2 veya 12.5 çin romları için bir modül veya yöntem varmıdır bizim cihazlar için ? WeeGapps ile playstore servisler ile yükleniyor ama Türkçe dil ekleyemiyorum yardımlarınızı bekliyorum

MrMiy4mo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlhan Atahan
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
1
kemalcik hocam biliyorsunzdur, A12/A13 AOSP romlarda super_empty.img dosyasını flaslıyoruz telefona, ve partition yapısı değişiyor

MI8SE_BACK.zip dosyasını recoveryden kurarsam eski haline getirirmi?

burak2864

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
Yıllar olmuş ama belki görürsünüz, 2025 de yüklenir mi bu rom. Eu 12.5 yüklü akıcılığı daha iyi olan bir rom arıyorum. Eğer romun güncel halinde çok sıkıntı yoksa geçmeyi düşünüyorum.

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Yıllar olmuş ama belki görürsünüz, 2025 de yüklenir mi bu rom. Eu 12.5 yüklü akıcılığı daha iyi olan bir rom arıyorum. Eğer romun güncel halinde çok sıkıntı yoksa geçmeyi düşünüyorum.

Benim Mi 8 SE 'yi annem kullanıyor şu an. Bazen format atıyorum telefona. Mi Room 9.10.10 en iyi sürüm bence o telefon için. Hangi romu kullandıysam hep buna geri döndüm.

Üst Alt