- Adım
- Mutlu
- Cihazım
- MI 8 SE SİYAH
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 5
MI 8 SE MIUI 11 için GCam 7 yok mu?
Bende android 9 miui 11 miroom stabil kullanıyorum.gcam sürümü ss olarak ekte mevcut nette araştırıp bulabilirsiniz.Astroloji modu ve lıght mod gibi değişik özellikleri var.Stabil bir şekilde kullanabilmekteyim.Modül olarakta linkteki modülü yükledim.Bi deneyin derim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bende android 9 miui 11 miroom stabil kullanıyorum.gcam sürümü ss olarak ekte mevcut nette araştırıp bulabilirsiniz.Astroloji modu ve lıght mod gibi değişik özellikleri var.Stabil bir şekilde kullanabilmekteyim.Modül olarakta linkteki modülü yükledim.Bi deneyin derim
Bende çalışıyor hocam herhangi bir sıkıntı yok modülü kurdunuzmu magisk ile modül olmadan donar kullanamazsınızBu Gcamı yükledim ancak bende açılmıyor, uygulamadan atıyor. Sadece video yeri çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözerim başka hangi modülleri kullanıyorsunuz? Ya da kameraya ek uygulamalar ya da başka gcam var mı önerebileceğiniz
Bu Gcamı yükledim ancak bende açılmıyor, uygulamadan atıyor. Sadece video yeri çalışıyor. Bu sorunu nasıl çözerim başka hangi modülleri kullanıyorsunuz? Ya da kameraya ek uygulamalar ya da başka gcam var mı önerebileceğiniz?
hocam net olarak link filan atsanız, google heryer çeşitli gcamler modüller dolu, denediklerim hrp hata verip kapandıBende çalışıyor hocam herhangi bir sıkıntı yok modülü kurdunuzmu magisk ile modül olmadan donar kullanamazsınız
Kullandığım gcamhocam net olarak link filan atsanız, google heryer çeşitli gcamler modüller dolu, denediklerim hrp hata verip kapandı
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
teşekkürlker hocam deniyorum,Kullandığım gcam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirModül
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirÖnceki kullandığım gcam
Önce gcam px olanı kurdum sonra modülü diğer gcami kullanacaksan modüle gerek yokteşekkürlker hocam deniyorum,
önce modulü flashlayıp sonra mı apk yı kuralım tam tersi mi
hocam modülü kurarken twrp hata veriyor. 3.2.3Önce gcam px olanı kurdum sonra modülü diğer gcami kullanacaksan modüle gerek yok