Yardım Mi 8 SE MiFlash Command failed hatası

• Konbuyu başlatan D6603
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 9K

harzeban

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan Yurtyapan
Konular
1
Aynı sıkıntı bende de vardı hsr servis emmc çip arızası dedi dostum, var mı gelişme sende?

D6603

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi8 SE ve D6603
Konular
6
Aynı sıkıntı bende de vardı hsr servis emmc çip arızası dedi dostum, var mı gelişme sende?
Zenex'e yolladım bekliyoruz şu an. Büyük ihtimal emmc bozuk cihazın aynı şekilde.

Sublevel35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sublevel35
Cihazım
Redmi note 13 p
Konular
8
emmc arizasi,gecmis olsun

tumer1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tümer
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
0
belki geç oldu ama benimde başıma aynısı geldi, telefon tekrar kitlenmiş, telefonu tekrar unloock yapıp geri dene twrp yüklemeyi ve ardından flash yap oluyor.

arşivci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nuri
Cihazım
Mi4i
Konular
1
Mi 4c model çalışan telefonuma "xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.0.5.0.LXKCNDG_v8-5.1" eu romu twrp ile yüklerken twrp hata verdi ve romu yükleyemedi. Burada telefon ve twrp donunca heyecan da yaparak telefonu açma kapama düğmesine uzun basarak kapattım. Ancak ondan sonra açma tuşuna bastığımda mi logosu gelip telefonun kapandığını gördüm. Sanırım makine brick olmuş. Mi flash ile global Çin romu yüklemeye karar verdim. Gelgelelim flashlama işlemi başladıktan bir süre sonra fastboot modundayken ve telefon bilgisayara bağlıyken telefonun bilgisayarla olan bağlantısı kopuyor ve mi logosuna dönüyor, mi flash ta "command error" hatası veriyor. Pek çok deneme yaptım ama çözemedim yardım edebilir misiniz?

Sublevel35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sublevel35
Cihazım
Redmi note 13 p
Konular
8
Mi 4c model çalışan telefonuma "xiaomi.eu_multi_MI4c_V8.0.5.0.LXKCNDG_v8-5.1" eu romu twrp ile yüklerken twrp hata verdi ve romu yükleyemedi. Burada telefon ve twrp donunca heyecan da yaparak telefonu açma kapama düğmesine uzun basarak kapattım. Ancak ondan sonra açma tuşuna bastığımda mi logosu gelip telefonun kapandığını gördüm. Sanırım makine brick olmuş. Mi flash ile global Çin romu yüklemeye karar verdim. Gelgelelim flashlama işlemi başladıktan bir süre sonra fastboot modundayken ve telefon bilgisayara bağlıyken telefonun bilgisayarla olan bağlantısı kopuyor ve mi logosuna dönüyor, mi flash ta "command error" hatası veriyor. Pek çok deneme yaptım ama çözemedim yardım edebilir misiniz?

Üst Alt