Yardım mi 8 se mi 9 se garantisiz alınırmı

@erenakpinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Mi 8 se
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum.
Telefon Modeli
mi 8 se mi 9 se
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
selamlar abilerim kardeşlerim ben kayseride konaklıyorum geçenlerde bir sayfa gördüm garantisiz mi 8 se 1550 tl garantisiz mi 9 se 2100 tl garantisiz oldugu için sıkıntı çıkarmı.imei atıyorlarmış ilerde imei gitme gibi bi durum olurmu aydınlatırsanız sevinirim iyi günler.

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
Merhaba. Türkiye'de xiaomi kullanan kullanıcıların çoğu garantisiz olarak kullanıyor.
imei de herhangi bir problem yaşamazsınız. Eğer ki imei atıldıktan sonra imei uçsa bile tekrardan size satan kişi kolaylıkla imei atar her hangi bir sıkıntı olmaz.
Yalnız aldığınız satıcıya dikkat ediniz. Ürünü aldıktan sonra karşınızda her zaman bir muhattap bulabileceğiniz güvenilir bir satıcı olsun.

Oyla:

@erenakpinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Mi 8 se
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Türkiye'de xiaomi kullanan kullanıcıların çoğu garantisiz olarak kullanıyor.
imei de herhangi bir problem yaşamazsınız. Eğer ki imei atıldıktan sonra imei uçsa bile tekrardan size satan kişi kolaylıkla imei atar her hangi bir sıkıntı olmaz.
Yalnız aldığınız satıcıya dikkat ediniz. Ürünü aldıktan sonra karşınızda her zaman bir muhattap bulabileceğiniz güvenilir bir satıcı olsun.
teşekkürler cevabın için mi 8 se mi mi 9 se mi hangisini önerirsin kayseride konaklıyorum band problemi olurmu.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Eğer android dunyasın da yeni iseniz ve ilk cihazının olacaksa kesinlikle mi 9 se almanız daha doğru olacaktır.

Mi 8 se de rom kurulumları güncellemeler android bilgisi gerektirdiğinden bu süreçleri öğrenmeniz gerekecektir.

2 cihazda maliyetine göre iyi cihazlardır. İstediğinizi ala bilirsiniz ,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler cevabın için mi 8 se mi mi 9 se mi hangisini önerirsin kayseride konaklıyorum band problemi olurmu.

Band 20 garantisiz alacaksanız 2 sinde de olmayacaktır. Bu sebeple aslında fark yok , yasal olarak almanız daba dogru olacaktir

Son düzenleme:
Oyla:

suleymanyalcin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
POCO F2 PRO
Meslek
SMMM
Konular
33
şöyle bir durum var 8 se de band 20 yok kırsal kesimde şebeke çekiminde sıkıntı yaşayabilirsin.
9 se global bir cihaz ama ime atılınca band 20 gidiyor yani 8 se den farkı kalmıyor çekim konusunda. Ben tercihimi 8 se den yana yapardım. 1500 e bulabilirsiniz şuanda piyasada.

Oyla:

aristokratris

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A2
Konular
6
İki telefon arasında bir kıyaslama yapacak olursam şahsi fikrim....
mi 9 se gerçekten tip olarak çok güzel bir telefon ekran kasa oranı müthiş... İleriye dönük olarak 3 kamera olması artısı..depolama biçimi ufs 2.1 buda bir artısı ve NFC var artı olarak işlemci vs herşeyde üstün aradaki 300 400 TL fazlasıyla hakediyo hiç düşünmeyin mi 9 se alın derim

Oyla:
Üst Alt