5 saat ekran süresi veriyorPil durumu nasıl arkadaşlar
Tekrar eu atın hocamüstadım suanda masik romu yüklüyorum telefon açılıyor sonra işte sonra türkçe seçiyorum devam ediyorum sim kart ayarlarına geliyor devam diyorum siyah ekran geliyor hüküm durdu diyor neden böyle oldu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlayamadımki eu beta romdaydım twrpden 4 wipe yapıp romu flashladım sonra ardından tekrar 1227 twrpyi flashladım ama böyle kaldı telefon ne olacak şimdi ya ?
üstadım suanda masik romu yüklüyorum telefon açılıyor sonra işte sonra türkçe seçiyorum devam ediyorum sim kart ayarlarına geliyor devam diyorum siyah ekran geliyor hüküm durdu diyor neden böyle oldu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anlayamadımki eu beta romdaydım twrpden 4 wipe yapıp romu flashladım sonra ardından tekrar 1227 twrpyi flashladım ama böyle kaldı telefon ne olacak şimdi ya ?
Twrp yüklemek gerekBu rom dan buna geçmek için nereden başlamalıyım. Telefonu yeni aldım ve üzerinde mi recovery 3.0 var. Magisk de yüklemek istiyorum.
Android 8.1 Uyumlu Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-1102 Yükleme Aracı; (Stabil ve v8.12.27'den önceki romlar icin uygundur)
İndirme Bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sanırım benim cihaza bunu yüklemem gerekiyor.
Bunu yüklendikten sonra telefona format vs. ne yapmam gerekiyor? Yani bootloader kilidini kapatma hatasını yapmadan tekrar yeni rom + root ve magisk yüklemek istiyorum. Temiz ve kalıcı twrp için tam olarak nasıl bir sıralama ile ilerlemek gerekir. Nerelere dikkat etmeliyim.
Diğer - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Güncelleme ve Sıfırlama Sorunları)
bu konuyu incelemen gerekli ,