- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8SE
- Konular
- 8
Teşekkürler kralDüzelttim ek link de ekledim ,
Teşekkürler kralDüzelttim ek link de ekledim ,
İlginçRom - Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel] burada 9.1 versiyonu var ama kendi sitesinde yok nedense
Bu arada baktım hocam kendi sitesindeki linkler kırılmış bi kaç gün önce giriyor du şimdi linkler kırık işe yaramıyorRom - Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel] burada 9.1 versiyonu var ama kendi sitesinde yok nedense
Kurdum hemen görünce tabi erken olabilir ama şarj bununda az gidiyor öyle hemen sömürmedi, aşırı pil tasarrufu yok bunda 8.5 de birden gelmişti bilmiyorum sizde var mı onun dışında arayüzde vs değişiklik yok öyle aynısı ama change log attığım linkte var ve indirme bağlantıları halen sağlam.Ve 9.1 i kuran varmı mi8se için nasıl deneyimleri alabilirmiyiz değişikler filn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada baktım hocam kendi sitesindeki linkler kırılmış bi kaç gün önce giriyor du şimdi linkler kırık işe yaramıyor
Tabi portre kamera yeşil , sensör sorunu devam ediyordurKurdum hemen görünce tabi erken olabilir ama şarj bununda az gidiyor öyle hemen sömürmedi, aşırı pil tasarrufu yok bunda 8.5 de birden gelmişti bilmiyorum sizde var mı onun dışında arayüzde vs değişiklik yok öyle aynısı ama change log attığım linkte var ve indirme bağlantıları halen sağlam.
Sensör sorunu şöyle arama sırasında ekran açık ama dokunmatik ekran algilamiyor portre modu yeşil ekran var ama gcam portresi varken kendi portresini gerek yokTabi portre kamera yeşil , sensör sorunu devam ediyordur
Sorun sadece Portre kamera olsa önemsemem ama telefon görüşmesini çok yapıyorum o sinir ediyordu. Bi de ekranı açınca ilk olarak cihaz sensör çalışmadığını belirten 1 saniyelik uyarı veriyordu. O da sinir bozucuSensör sorunu şöyle arama sırasında ekran açık ama dokunmatik ekran algilamiyor portre modu yeşil ekran var ama gcam portresi varken kendi portresini gerek yok