Android 10 değil ki. Miui 11 arayüzü olan Android 9Masik ™ X 8.0 Kararlı
Sistemi: Android 9.0 MIUI 11
Güncel: 25 Ekim 2019
- önceki versiyonlar Mašík kalıtımla geçen değişiklikler
- değişikliklerin resmi liste veri tabanları 9.9.27 (Masik F) 09/10/17 (Masik 7.2) arasındaki farka karşı gelmektedir
- Eklenen bazı sistem uygulamalarının koyu renk görünümü
- Masaüstü simgelerinin boyutunu seçme yeteneği eklendi
- Güncelleme medya içeriği ve arayüz tasarımı
- Güncelleme dinamik bildirim sesleri
- Hata raporlarında önceki sürümün düzeltilen hataları
- Başka bir şey
pekte bir yenilik yok 8.0da Android 10a geçtik betada kasmalar var
normal euda diyorum zaten.Android 10 değil ki. Miui 11 arayüzü olan Android 9
Android 10 geçmek için henüz çok kararsız, çok hata var. Daha zamanı var. En az 4-5 ay belki denormal euda diyorum zaten.
O kadar da değil be hocam 2 haftaya kalmaz stabil hale gelirAndroid 10 geçmek için henüz çok kararsız, çok hata var. Daha zamanı var. En az 4-5 ay belki de
Ama bu rom için 8.1 gelmesini isterim. Şu otomatik parlaklık hatasını giderirlerse iyi olur. Otomatik parlaklık çok kısık yapıyor her zaman. Birşey izlerken kendim açmak zorunda kalıyorum ışığıAndroid 10 geçmek için henüz çok kararsız, çok hata var. Daha zamanı var. En az 4-5 ay belki de
Pek zannetmiyorum. Google pixel telefonda bile kasıyor ve hatalar mevcutO kadar da değil be hocam 2 haftaya kalmaz stabil hale gelir
Bakalım. Google baba gösterecek hızınıŞuan sadece programlar hafıza ya bağlanmıyor sanki fotoğrafları WhatsApp görmüyor mesela bu problem var bende onun harici öyle göze batan hata görmedim hafif bug var ama bence 2 haftaya düzelir
Normal rom yükler gibi yükleyecek miyiz hocam?
Dikkat etmem gereken bir şeyler var mı?
Mi 8SE kullanıyorum.