Yardım Mi 8 SE Isınma!

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MUIU 10.5 EU Beta
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Evet mi 8 se cihazımdan oldukça memnunum pubg oyununda akıcı aşırı ayarlarda aşırı ısınma oluyor antutuda 60 dereceleri görüyor mecbur kap kalın kılıf kullanmak zorundayım kılıfı çıkarınca cihazın özellikle çerçeveleri aşırı ısınmış oluyor arka camı da ama çerçeveler tutulmayacak kıvama geliyor bu yüzden mi 9 SE almayı düşünüyorum tek bendemi sorun var sade pubg de değil bi video izlerken bile ısınıyor cihaz garip

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Bütün romları kullandım, şu an eu beta kullanıyorum. Pubg oynarken bile ısınma yapmıyor. Üstelik hdr modda oynuyorum. Sizin cihazda bir sorun olabilir. Temiz bi kurulum yapın. Mi Pro rom deneyin.
O işte, takip miz bi kurulum dediğiniz ne onu bile yapamam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-08-09-16-02-09-472_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-08-09-16-02-09-472_com.android.settings.jpg
    193,8 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
O işte, takip miz bi kurulum dediğiniz ne onu bile yapamam
Rom atarken wipe-advanced wipe menüsüne gel, sonra dalvik, cache, sistem, data bunları seçip cihazı temizle. Ondan sonra yeni rom flaşla. Mi rom 10.3 stabil varsa onu kur. Daha iyi

Oyla:

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Rom atarken wipe-advanced wipe menüsüne gel, sonra dalvik, cache, sistem, data bunları seçip cihazı temizle. Ondan sonra yeni rom flaşla. Mi rom 10.3 stabil varsa onu kur. Daha iyi
Aynen öyle yaptım şuan ama arsyüz takılıyor gibi eu stabil 10.3.1 ve çok bir fark yok arayüz falan takılıyor yedeklemede tam yapamadım fotoğraflar gitti durduk yere

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Aynen öyle yaptım şuan ama arsyüz takılıyor gibi eu stabil 10.3.1 ve çok bir fark yok arayüz falan takılıyor yedeklemede tam yapamadım fotoğraflar gitti durduk yere
O zaman mi globe beta roma geç. Ben ona geçtim şu an. Pil iyileşti. El özellikler geldi. Haftalık olduğu için güncelleme ile stabile doğru gider

Oyla:

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
O zaman mi globe beta roma geç. Ben ona geçtim şu an. Pil iyileşti. El özellikler geldi. Haftalık olduğu için güncelleme ile stabile doğru gider
Önceden o vardı zaten gayet güzeldi biraz pubg de kasıyor diye eu beta ya geçtim ondanda ısındı cihaz bölüm sorumlusu arkadaşta çok bilmişlik yaptı bence şuan stabildeyim ısınma çok hafif azaldı ama arayüz takılıyor ve akıcı değil özellikler uçtu boş yere uğraştım o kadar sadece

Oyla:

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Önceden o vardı zaten gayet güzeldi biraz pubg de kasıyor diye eu beta ya geçtim ondanda ısındı cihaz bölüm sorumlusu arkadaşta çok bilmişlik yaptı bence şuan stabildeyim ısınma çok hafif azaldı ama arayüz takılıyor ve akıcı değil özellikler uçtu boş yere uğraştım o kadar sadece
Stabilde kal yinede. Ama değişeceksen eğer globe betaya geç. Ben globeye pubg için geçtim. Yoksa Stabil iyiydi

Oyla:

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Stabilde kal yinede. Ama değişeceksen eğer globe betaya geç. Ben globeye pubg için geçtim. Yoksa Stabil iyiydi
Yok artık biraz takılırım burada teşekkür ederim yardımın için hayırlı bayramlar

Oyla:
Üst Alt