Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberMi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)
Eaglekohort siz rom sipariş etsenizde istediğiniz romu tahmin ediyorum ki yüklemeyecekler ve cihazınız 10.x.x eski sürüm eu stabil ile gelecek. dikkat etmeniz gereken cihazı ayarlardan sıfırlamayın, birde işlemlerinizin uzamaması için ilk güncellemeyi yaparken twrp den efs yedeğinizi almak. Ayrıca ilk güncellemede twrp nizi güncellemeniz gerekiyor. bunlara dikkat ederseniz cihazınızı uzun süre keyifle kullanırsınız. Cihaz gözünüzü korkutmasın güzel bir cihaz, sorun yaşayanlar malesef 2 satır yazı okumaya üşenen insanlar. Forumda çok değerli ve bilgili kişiler mevcut olup, yaşayacağınız bütün sorunların cevabı bu forumda daha önce paylaşılmış bulunmaktadır..
mi 8 SE ye 10.3.1.0 rom yüklediğimiz zaman TWRP yi kalıcı hale getirmek için; Reiwa Arkadaşımızın ilk sayfada paylaştığı maddelere göre
3.Kurulum bitince , tekrar uygun twrp dosyasının yüklenmesi gereklidir.
4.Yeniden başlatırsanız açılacaktır twrp de silinmez, sonrasında paylaşmış olduğu videoda;
TWRP yi tekrar kurmak için ilk 6 dakikasında olduğu gibi tekrar aynı işlemi yapıp o şekilde mi kurmak gerekiyor.
mi 8 SE ye 10.3.1.0 rom yüklediğimiz zaman TWRP yi kalıcı hale getirmek için; Reiwa Arkadaşımızın ilk sayfada paylaştığı maddelere göre
3.Kurulum bitince , tekrar uygun twrp dosyasının yüklenmesi gereklidir.
4.Yeniden başlatırsanız açılacaktır twrp de silinmez, sonrasında paylaşmış olduğu videoda;
TWRP yi tekrar kurmak için ilk 6 dakikasında olduğu gibi tekrar aynı işlemi yapıp o şekilde mi kurmak gerekiyor.
mi globe romu deneyen neden çok az konu sahibi arkadaşta önerilir yazmasına rağmen ekstra olarak bildirimleride gösteriyor stabilmi değil rom merak ettim
mi globe romu deneyen neden çok az konu sahibi arkadaşta önerilir yazmasına rağmen ekstra olarak bildirimleride gösteriyor stabilmi değil rom merak ettim
Arkadaşlar ilk sayfadaki GCam'i sorunsuz bir şekilde kurdum ve kullanıyorum fakat GCam sonrası normal kamera programında video çekerken hata mesajı verip kapanıyor. Diğer tüm fonksiyonları aynen kullanabiliyorum. Sizde durum nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar ikinci bir soru olarak ta root lu telefon kullanmak sizce bankacılık uygulamalarında vs problem yaratır mı ? Uygulamaları açtığımda telefonunuz root'lu diye uyarı verdiği için hep bir huzursuzluk oluyor bende
Arkadaşlar ilk sayfadaki GCam'i sorunsuz bir şekilde kurdum ve kullanıyorum fakat GCam sonrası normal kamera programında video çekerken hata mesajı verip kapanıyor. Diğer tüm fonksiyonları aynen kullanabiliyorum. Sizde durum nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar ikinci bir soru olarak ta root lu telefon kullanmak sizce bankacılık uygulamalarında vs problem yaratır mı ? Uygulamaları açtığımda telefonunuz root'lu diye uyarı verdiği için hep bir huzursuzluk oluyor bende
Bende 10.3.1.0 kullanıyorum ve ana sayfada sizin paylaştığınız google cam uygulamasını kullanıyorum. Her şey yolunda ama sadece telefonun kendi kamera uygulamasında video kısmına gelince kapanıyor. Diğer her fonksiyon çalışıyor. Acaba sonrasında wipe filan mı yapacaktım kurulumdan sonra ?