Rom - Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.4.25 Beta ve V10.3.1.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
TWRP 3.2.3-1217 ile 10.3.1.0 güncellemesini yükledim. Yükleme tamamlandıktan sonra sistemi tekrar başlatmadan TWRP 3.3.0-0423 zip dosyasını mevcut twrp ile yükledim sonra reboot yaptım. Şuan sistem gayet stabil çalışıyor, twrp 3.3.0-0423 de çalışıyor. Gece modu gayet iyi çalışıyor, kameraya dinamik çekim özelliği gelmiş, yine kamerada manuel çekim pro olarak isimlendirilmiş, ekran çentiği gizleme özelliği tekrar gelmiş, acil SOS özelliği gelmiş, yüz kilidi daha hızlı çalışıyor, bluetooth gayet stabil çalışıyor, ortam ekranı görselleri eklenmiş, yüz kilidi açıldıktan sonra kilit ekranında kalma özelliği gelmiş. Şimdilik görebildiklerim bunlar güzel bir güncelleme olmuş.
TWRP üzerinden 10.3.1.0 güncellemesini 10.2.3.0 üzerine kurarak wipe dalvik/cache yaptıktan hemen sonra TWRP'nin silinmemesi için TWRP 3.2.3-1217 sürümünü yükledim. Telefon açıldı herşey sorunsuz çalışıyordu fakat TWRP ye tekrar giriş yapamadım. Ben de en son sürüm olaran 3.3.0-0423'ü kurdum ve sorunsuz kullanıyorum.
10.3.1.0 daki güncellemeyle sanırım en son dev versiyonundaki düzeltmeler ve yeni özellikler de gelmiş. Örn. çentik aç-kapa, yüz tanıtıldıktan sonra ekranın direk açılması yerine size yukarı kaydırma seçeneğinin sunulması, gece modu, vs.
Herkese sorunsuz kurulumlar.
demiş gençler...