Bak kardeşim aylarca hatta her gün farklı rom kurdum mi 8 se cihazıma her güncellemede temiz kurulum Wipe yaparak yeni rom kurup duruyordum artık iş hastalığa doğru ilerlemeye başladı canım sıkıldıkça rom yükleme ihtiyacı duyuyordum miroom android 10 stabil pek stabil gelmedi bana android 9 miui 11 iyiydi taki miroom miui 10 pie 10.3.2.0 sürümüne geçene kadar sana mi 8 se cihazı için şiddetle tavsiye ediyorum şarj performansı olsun akıcılık olsun stabillik olsun muhteşem dene ve gör kardeşimMrb arkadaşlar mi 8 se için rom tavsiye istiyorum.
Android kaç olduğu önemli değil.
Şarjı iyi gidecek oyun olarak sadece pubg oynarım.
İlk aldığım daki performansı gibi akıcı olan rom tavsiye eder misiniz.
Bahsettiğiniz rom bu mu acabaBak kardeşim aylarca hatta her gün farklı rom kurdum mi 8 se cihazıma her güncellemede temiz kurulum Wipe yaparak yeni rom kurup duruyordum artık iş hastalığa doğru ilerlemeye başladı canım sıkıldıkça rom yükleme ihtiyacı duyuyordum miroom android 10 stabil pek stabil gelmedi bana android 9 miui 11 iyiydi taki miroom miui 10 pie 10.3.2.0 sürümüne geçene kadar sana mi 8 se cihazı için şiddetle tavsiye ediyorum şarj performansı olsun akıcılık olsun stabillik olsun muhteşem dene ve gör kardeşim
Evet bahsettiğim rom ta kendisiBahsettiğiniz rom bu mu acaba
hocam söylediğiniz romu bulamadım size zahmet link atabilirmisiniz v10 olanlar android 9 geneldeEvet bahsettiğim rom ta kendisi
eu romu da denedim miroomu da denedim masik i de denedim hepsini stabil sürüm olarak yükledim hiçbiri tatmin etmedi. eu rom oyunda vs ses kısma yükseltme tuşlarını devre dışı bırakıyordu miroom şarj konusunda kötü konuşmada yüksek ses veriyor ve fotoğraf çekildikten sonra galeriye bağlanmıyor. Masik desen portre ve sensör sorunu var yine içinde en az sorun ve uzun şarj süresini eu rom verdi bu arada android 10 ta bir fiyasko bugün global bir telefon almadığıma ilk defa pişman oldum
hocam ben masik x sirius 9.5 lite sürümünü denedim fix dosyasını kurmama rağmen portre ve sensör sorunu yaşadım şuanda eu rom miui 11 android 9 dayım bunda da ses kısma sorunu var bazen uygulamada sesi kısmak istiyorsun ama işlemiyor gerisi iyi dün denedim 6 saat ekran süresi var ama full wifide 2g deŞuan için en iyi rom Masik 9,5 lite..fix modem dosyasını yükleyin ne portre nede sensör sorunu var gayet stabil..reklam yok pil gayet başarılı..