- Adım
- Orhan
- Cihazım
- Mi8se
- Konular
- 4
Mevcut MiFlash uygulamanızı silip şunu dener misiniz? 64bit ise bilgisayarınız tabi. En sıkıntısız çalışan versiyon bu
MiFlash20160401
az önce aldığım uzun hatayı yazmıştım o hatayı alan arkadaşlar şu komutları uygulasınlar
Microsoft Forum'a hoş geldiniz.
Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
+ S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.Sorunun devam etmesi durumunda;
yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.Sorunun devam etmesi durumunda;
+ S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Sorununuz giderilmez ise; yeni bir Windows kullanıcı profili oluşturup test ediniz.
<Bu ileti veya öneriler size yardımcı olduysa “Yanıt olarak işaretle” butonuna tıklayınız.>
ben bunu yaparak 1. aşamada iken pc yi kapatıp açtım ve ohata gitti 3,2,1 0629 sürümünü kurabildim ardından hiç çıkmadan miui 11 ,0,3 0 ı yükledim yine hiç çıkmadan twrp 3,3,1 xxx sürümünü kurdum hiçbiri hata vermedi ve telefon şu an açılma şürecinde powered by android yazısının altındaki 3 nokta gidip gidip geliyor bakalim sonuç ne olacak İNŞALLAH açılır ve açıldı wipeleri yapmadığım için telefon en son brickettiğim gibi açıldı şükürler olsun
yukarıda yazan şu kısmı
' Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak
+ S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.'yapınca herşey düzeldi