- Adım
- EREN
- Cihazım
- Mİ 9 SE
- Konular
- 3
1) Evet kapanma riski var ama aldıgınız yer yeniden atabiliriz bazı mağazalar ömür boyu imei garantili satıyor köklü ve güvenilir bir yerden alırsan sıkıntı çıksada yeniden imei atabilirler.ben doğu bankta turan gsmden aldım yaklaşık 1 hafta oldu fakat şuanlık hiçbir sorunum yok 1600 tl ye almıştım eger istanbuldaysanız sahibinden.com da bir çok satıcı var 1500 tl ye satanda var fakat 1600 tl köklü bir magazadan almak daha mantıklı tavsiyem turan gsm dir internette forumlarda araştırabilirsin.Herkese merhaba ,
İmei vs , global rom olaylarına tamamen fransızım ,
Xiaomi Mİ8 SE cihazını boyutları ve perfonmasından dolayı almak istiyorum , İstanbul da telefoncularda 1500 tl ye kadar sıfır kapalı kutu kayıtlı diye satılıyor , sormak istediğim sorular şunlar , yardımcı olabilirseniz çok sevinirim sayın forum sakinleri ,
1)Cihazı aldığımda telefoncuların attığı imei den dolayı cihazın ilerde kapanma riski vs var mı ?
2)Cihazı aldıktan sonra Türkçe dil paketinde ve güncellemeleri alması için ekstra yapmam gereken nedir ;? Ya da böyle birşeye gerek yok , sistem güncelleme butonundan güncelleme geldiğinde standart android cihazlar gibi güncelleyebiliyoruz mu ?
3)Meclisten geçen yasa tasarısı uygulamaya geçtiğinde bu cihaza atılan kayıt İmei leri iptal olursa telefon kullanılmaz duruma mı gelecek ?
4)Sizce telefoncular bu cihazı sıfır kapalı kutu olarak 1500 tl ye neden satıyor işkillendim doğrusu ?
Sorularıma cevap verebilirseniz teşekkür ederim arkadaşlar. , herkese iyi günler.
2)Cihaz global bir cihaz değil sadece çin için üretilmiş. ondan dolayı otomatik güncelleme almıyor bilgisiyar yardımı ile güncellemeyi indiriyorsun ve telefonuna atıyorsun.
3)Bir bilgim yok ama ben buna hat takmasamda olur yanımda nokia 3310 taşırım onla konuşurum bunlada sosyal medya oyun gibi şeyler yapabilirsin.
4)büyük ihtimal çinden alıyorlar burda imeisini atıyorlar ve kar marjını koyup satıyorlar.