Teşekkür ederim, benim ihtiyaçlarımı karşılamaktan uzak gibi duruyor. Hele birde zırt pırt oynamaya gelmeyen nazlı ise yorar bu telefon adamı.
Hele benim gibi absürd şekilde telefon kullanan adama.
Mesela ben Pokemon Go oynuyorum Fake gps ile.(Evet hala oynayan sayılı azınlıktan
)
Fake Gps oyunda çalıştırabilmek için , orjinal GPS aygıtını çalıştıran "Fused location.apk" servisini kapatmak gerek(Bunu da root ile çalışan disable service adlı program ile yapıyorum)
Ancak oyun root'lu cihazda çalışmıyor, bu yüzden safetynet takılmayan masgik manager bu cihaz için varmı diye sormuştum ama neyseki varmış
Tabi bunla da bitmiyor, fused location.apk devre dışı bırakınca bazı cihazlar göçüyor , Kısaca bana magisk manager yüklenebilen, ve fused location servisini kapatınca bootlop'a girmeyen cihaz lazım.
Bazı cihazlarda ise bu servisi kapatsan dahi GPS aygıtı çalışmaya devam ediyor
Bunu şu ana kadar Redmi Note 5 cihazım çok iyi yerine getiriyordu ancak 3 Gb ram ihtiyaçlarıma artık yetmeyince satmak durumunda kaldım.
Arkadaşlardan ricam cihazınıza rom değiştirmeye karar verirseniz ,marketten "disable service" programını inidirip ilgili servisi kapatmayı deneyebilir mi? bakalım cihaz göçmeyip, GPS aygıtı devre dışı kalacak mı
Biliyorum belkide aptalca bir istek gibi gelebilir. Dünyada kaç insan mevcut GPS aygıtını devre dışı bırakmaya uğraşabilirki
İşte insan oğlu tuaf istekleri oluyor benimkiside bu, sırf bu oyun için fake gps çalıştıracak cihaz arıyorum. 8se bunun altından kalkabiliyorsa pazartesi Mİ8SE alacagım, yada Redmi note 5 ,4GB ramli modeli, yada başka bir cihaz.
İstek makul bir istek olmayınca aslında yazmak için bile 40 defa düşündüm. Rom değişimi yapacak arkadaşlar, yapmadan bunu dener ve yine GPS devredışı kalabiliyorsa alacağım telefon mi8 SE olacak, yoksa Redmi Note 5'e devam.
marketten "GPS test "uygulaması ile Gps bakabilirsiniz, Uydu bulamıyorsa işlem tamam demektir
Yazarken ben kendime gülüyorum insanlardan sitediğim şeye bak
tabi sonra fused locations servisini açıp reset atınca gps tekrar devreye giriyor ilgili servis