- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Poco X3
- Konular
- 34
Xiaomi telefonumda ilk 4 aydan sonra ilk Brick deneyimimi yaşadım, yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum
evimde bilgisayar olmadığı için iş benim için biraz zorlaştı, belki benimle aynı durumu yaşayan bilir beni anlayabilir, 3 saat önce koşa koşa kalp kirizi geçirmiş birini acile götürürmüş gibi bir elimde kablo ile telefon nasıl uçuyorum
telefon fastbootta takılı kalmıştı, İnternet cafeye geldim oturdum masaya millet lol filan oynuyor bende geçmişim işlerle uğraşıyorum işte uygun çin romu arıyorum filan bir de onu indirme hızı bekleme süresi filan da var idm ile indirim yaptım daha hızlıdır bu arada haberiniz olsun normaline göre, toplam 2.5gb indirim yapıyorum millet nasıl bağırıyor ama abi bu ping ne filan diye ben orda nasıl terliyorum ama ekranda gizlemek için belirtmemek için 40 takla attım sayılır yakalansam iyi linç yerdim
baya uğraştım ilk xiaomi unbrick deneyimim olduğu için hep hata ile karşılaşıyorsun filan onu çözmeye çalışıyorsun sonunda da olunca böyle bir oh çekersiniz ya eminim çoğunuz benim yaşadığımı yaşamıştır "acemi teri" diye sıfatlandırdım ben
mi flash programları buluyorum filan hep hata sonunda 2015 sürümünü buldum onda kurdum rom kuruldu ama çin olduğu için boottan sonra recoverye atıyordu çince yazılar filan vardı bende direkt hiç uğraşmadım fastboota geri girip twrp attım sonra da kral eu romu kurdum internet cafeden de alnım dik çıktım, o olunca başarılı olunca içinizde bir ferahlama oluyor rahatlıyorsunuz ya o duygu işte çok güzel 
Bir de bir şey sorucam mi flash 2015 de romu kurdum ama internal storage sıfırlanmamış twrpye girdiğimde sdcard dizininde romlarım duruyordu bu beni baya şaşırttı yoksa ben düzgün atamadım romu galiba tooldan ben öyle düşünüyorum ama sonuçta unbrick oldu cihaz gerisi ilgilendirmez
Herkese iyi akşamlar kafa ütülediğim için kusura bakmayın ama yaşadıklarımı duygularımı ustalarımla, benim gibi acemi deneyimlilerle paylaşmak istedim iyi forumlar
Bir de bir şey sorucam mi flash 2015 de romu kurdum ama internal storage sıfırlanmamış twrpye girdiğimde sdcard dizininde romlarım duruyordu bu beni baya şaşırttı yoksa ben düzgün atamadım romu galiba tooldan ben öyle düşünüyorum ama sonuçta unbrick oldu cihaz gerisi ilgilendirmez
Herkese iyi akşamlar kafa ütülediğim için kusura bakmayın ama yaşadıklarımı duygularımı ustalarımla, benim gibi acemi deneyimlilerle paylaşmak istedim iyi forumlar