Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Kullanılan Rom Anketi

• Eu-Rom Stabil

Oy: 574 54,7%
  • Mi-Room Stabil

Oy: 155 14,8%
  • Mi-Globe Rom Stabil

Oy: 89 8,5%
  • Aosp Rom

Oy: 22 2,1%
  • Eu-Rom Beta Rom

Oy: 87 8,3%
  • Mi-Room Beta Rom

Oy: 48 4,6%
  • Mi-Globe Rom Beta

Oy: 14 1,3%
  • Çin Romu Beta-Stabil

Oy: 31 3,0%
  • Masik X

Oy: 30 2,9%

• Kullanılan toplam oy
    1.050

resneli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
7
Arkadaşlar merhaba, bende 8Se kullanıcisiyim. Telefon da twrp yüklü geldi. Üzerinde ki rom 10.0.1 eu stabil. Güncelleme kısmından ota ile 10.2 yi buluyor ama indir dediğimde zaten güncel diyor. 10.2 yi yukarıda verilen forum sayfasından indirdikten sonra direkt kurmalkmiyim? Herhangi bir wipe falan yapmalimiyim ?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Arkadaşlar merhaba, bende 8Se kullanıcisiyim. Telefon da twrp yüklü geldi. Üzerinde ki rom 10.0.1 eu stabil. Güncelleme kısmından ota ile 10.2 yi buluyor ama indir dediğimde zaten güncel diyor. 10.2 yi yukarıda verilen forum sayfasından indirdikten sonra direkt kurmalkmiyim? Herhangi bir wipe falan yapmalimiyim ?

Yenisini indir telefona at twrp den , , install kısmından yükle yeni romu sorun olmayacaktır.

Son düzenleme:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Detaylı Twrp kurulumu ve update etmeme sorunu hakkında güncelleme eklendi , Konu ismi güncellendi ,

H.gurler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi4
Konular
2
Hocam magisk 16.6 download edermisin buraya

Ewrecoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Mi8 se
Konular
4
Merhabalar, Mi8SE için Global rom yok ve (büyük ihtimalle) gelmeyecek. Sadece Çin sürümü mevcut yalnız bu romda sadece Çince ve İngilizce diller mevcut. Yani kısacası Mi8 SE için Türkçe dil desteği olan Resmi rom olmadığından Custom Rom (EU Stabil/Beta, Mi-Globe, MIUIPro, Mi Room vs.) kullanmak zorundasınız. Bu romlara gelecek olan güncellemeleri de TWRP üzerinden yüklemeniz gerekecek. Bu nedenle bunlarla uğraşmak istemiyorsanız. Mi8 Lite gibi Global romu olan bir cihaz almayı düşünebilirsiniz. Gelen güncellemeleri otomatik yükleyebilirsiniz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam merhaba bende bugün aldım teli trwp yüklü eu stabil rom 10.2 var güncelleme olayını bende bilmiyorum bu sürümün üstü yok sanırım

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Hocam merhaba bende bugün aldım teli trwp yüklü eu stabil rom 10.2 var güncelleme olayını bende bilmiyorum bu sürümün üstü yok sanırım
Merhabalar hocam cihazınız hayırlı olsun. Evet cihazınız için son sürüm EU v10.2.1.0.OEBCNFK kararlı sürümüdür.

Ewrecoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Mi8 se
Konular
4
Merhabalar hocam cihazınız hayırlı olsun. Evet cihazınız için son sürüm EU v10.2.1.0.OEBCNFK kararlı sürümüdür.
Teşekkür ederim hocam renk konusunda kararsız kalmıştım sadece mavi mi kirmizi mi diye de kırmızı aldım sürüm üstü geldiğinde öğreniriz artık şuan son sürüm dediniz peki bu cihaz için en iyi stabil verimli sürüm hangisi 10.2 göre

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Teşekkür ederim hocam renk konusunda kararsız kalmıştım sadece mavi mi kirmizi mi diye de kırmızı aldım sürüm üstü geldiğinde öğreniriz artık şuan son sürüm dediniz peki bu cihaz için en iyi stabil verimli sürüm hangisi 10.2 göre
Rica ederim hocam, hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu soruyu Sayın konu sahibi silence37 hocam cevaplayacaktır. İyi Forumlar.

Üst Alt