Sohbet Mi 8 SE ile Başınızı Ağrıtmaya Devam Edeceğim :)

Khontkar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Khont
Cihazım
Mi8 lite
Konular
8
Mi8 se 2900 lira değil mi nasil 1700 lira hocam

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Sayın ertancetin hocam, forumumuzun en eski ve tecrübeli üyelerinden olup, bilinçli olarak almış olduğu yeni cihazı hakkında zaten herşeyi su gibi bildiğine eminim

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Teşekkür ederim hocam, illaki takıldığımız yerler olacak. Sizler buradasınız, ona güvenerek alıyorum aslında :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi8 se 2900 lira değil mi nasil 1700 lira hocam
İthalatçı garantili olarak hepsiburada gibi sitelerde evet fiyatlar öyle ancak sahibinden gibi yerlerde bakarsanız garantisiz olarak bulabilirsiniz. Garanti benim için zaten önemli değil, ha ithalatçı garantili ha garantisiz. Bir şey olursa 500 lira zararım olur gider yine aynı telefondan alırım. O kafayla yaklaştığım için rahatlıkla alabildim.

Khontkar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Khont
Cihazım
Mi8 lite
Konular
8
Teşekkür ederim hocam, illaki takıldığımız yerler olacak. Sizler buradasınız, ona güvenerek alıyorum aslında :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İthalatçı garantili olarak hepsiburada gibi sitelerde evet fiyatlar öyle ancak sahibinden gibi yerlerde bakarsanız garantisiz olarak bulabilirsiniz. Garanti benim için zaten önemli değil, ha ithalatçı garantili ha garantisiz. Bir şey olursa 500 lira zararım olur gider yine aynı telefondan alırım. O kafayla yaklaştığım için rahatlıkla alabildim.
Çok iyiymis hocam mi8 lite aldım 1900 liraya 128 gb versiyon zaten garantiden beklediğim bir sey yok bilsem ben de öyle yapardım bunların garantisi laf olsun diye var

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Çok iyiymis hocam mi8 lite aldım 1900 liraya 128 gb versiyon zaten garantiden beklediğim bir sey yok bilsem ben de öyle yapardım bunların garantisi laf olsun diye var
Ben de az kalsın öyle bir hataya düşecektim, foruma sormakla iyi yaptığımı fark ettim. Akıl akıldan üstündür, illaki farklı fikirler çıkar dedim, iyi de oldu. Bir dahakine inşaallah öyle yaparsınız artık siz de :)

Khontkar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Khont
Cihazım
Mi8 lite
Konular
8
Ben de az kalsın öyle bir hataya düşecektim, foruma sormakla iyi yaptığımı fark ettim. Akıl akıldan üstündür, illaki farklı fikirler çıkar dedim, iyi de oldu. Bir dahakine inşaallah öyle yaparsınız artık siz de :)
Bana bi link atsaniza mi8 se o fiyatlarda incelemek istiyorum

Üst Alt