Teşekkür ederim hocam, illaki takıldığımız yerler olacak. Sizler buradasınız, ona güvenerek alıyorum aslındaSayın ertancetin hocam, forumumuzun en eski ve tecrübeli üyelerinden olup, bilinçli olarak almış olduğu yeni cihazı hakkında zaten herşeyi su gibi bildiğine eminim
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
İthalatçı garantili olarak hepsiburada gibi sitelerde evet fiyatlar öyle ancak sahibinden gibi yerlerde bakarsanız garantisiz olarak bulabilirsiniz. Garanti benim için zaten önemli değil, ha ithalatçı garantili ha garantisiz. Bir şey olursa 500 lira zararım olur gider yine aynı telefondan alırım. O kafayla yaklaştığım için rahatlıkla alabildim.Mi8 se 2900 lira değil mi nasil 1700 lira hocam
Çok iyiymis hocam mi8 lite aldım 1900 liraya 128 gb versiyon zaten garantiden beklediğim bir sey yok bilsem ben de öyle yapardım bunların garantisi laf olsun diye varTeşekkür ederim hocam, illaki takıldığımız yerler olacak. Sizler buradasınız, ona güvenerek alıyorum aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İthalatçı garantili olarak hepsiburada gibi sitelerde evet fiyatlar öyle ancak sahibinden gibi yerlerde bakarsanız garantisiz olarak bulabilirsiniz. Garanti benim için zaten önemli değil, ha ithalatçı garantili ha garantisiz. Bir şey olursa 500 lira zararım olur gider yine aynı telefondan alırım. O kafayla yaklaştığım için rahatlıkla alabildim.
Ben de az kalsın öyle bir hataya düşecektim, foruma sormakla iyi yaptığımı fark ettim. Akıl akıldan üstündür, illaki farklı fikirler çıkar dedim, iyi de oldu. Bir dahakine inşaallah öyle yaparsınız artık siz deÇok iyiymis hocam mi8 lite aldım 1900 liraya 128 gb versiyon zaten garantiden beklediğim bir sey yok bilsem ben de öyle yapardım bunların garantisi laf olsun diye var
Bana bi link atsaniza mi8 se o fiyatlarda incelemek istiyorumBen de az kalsın öyle bir hataya düşecektim, foruma sormakla iyi yaptığımı fark ettim. Akıl akıldan üstündür, illaki farklı fikirler çıkar dedim, iyi de oldu. Bir dahakine inşaallah öyle yaparsınız artık siz de