Yardım Mi 8 se için Yardım

alimeser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi 8 se
Konular
2
Mi 8 se kullanıyorum. miui 11.0.3. çin sürümünü kullanıyorum ve telefon dili ingilizce ve çince. hiçbir şey yok, ne play store ne de google araçları. jütfen yardımcı olun, forumda her ne kadar bilgi olsa da hepsi birbirine girmiş. ne yaptıysam fastboot ekranından kurtulamadım. şu an tekrar çin romu yüklü. en son miui türkçe yazılımı nasıl yükleyebilirim. kısaca özetleyen birine şimdiden teşekkürler.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Aşağıdaki bağlantılar yardımcı olacaktır.

Oyla:

alimeser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi 8 se
Konular
2
Hocam bağlantılar iyi güzel de nerden başlayacağımı bilmiyorum ki. İki gündür bilgisayar başında kafayı yedim. Her seferinde sürius çin sürümünü yüklemekten bıktım. twrp yüklüyorum, ardından rom yüklüyorum sonuç fastboot. Bağlantılar süper ama bana daha sade bir bilgi lazım. Şunu yükle gibi.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam bağlantılar iyi güzel de nerden başlayacağımı bilmiyorum ki. İki gündür bilgisayar başında kafayı yedim. Her seferinde sürius çin sürümünü yüklemekten bıktım. twrp yüklüyorum, ardından rom yüklüyorum sonuç fastboot. Bağlantılar süper ama bana daha sade bir bilgi lazım. Şunu yükle gibi.
Cihaz global mi yoksa yurtdışı mı, cihazda imei repair işlemi yapıldı mı?

Oyla:

alimeser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi 8 se
Konular
2
Cihaz imei kayıtlı, yurt dışı.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hangi twrp ve romları denediniz. Paylaştığım konulardaki twrp ve eu rom denediniz mi?

Oyla:

alimeser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi 8 se
Konular
2
Hangi twrp ve romları denediniz. Paylaştığım konulardaki twrp ve eu rom denediniz mi?
reiwa tool dan tutun da birçok romu denedim ama hangisi eu hangisi global inanın hiç anlamam ve hepsi birbirine girdi.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
reiwa tool dan tutun da birçok romu denedim ama hangisi eu hangisi global inanın hiç anlamam ve hepsi birbirine girdi.
Hocam cihaz bölüm sorumlunuz çok güzel açıklamış aslında ama sizin kafanız karışmış ve yapamadıkça panik hali size birazda gerginlik vermiş. Sıkıntı yok, çözmeye çalışacağız.
Reiwa hocam diyor ki;
Not: Resmi de Alsanız Cihazda Global Rom Yok ,Çin Romu yada Costum Rom Kurulmalıdır.

Konu içerisindeki twrp yi kurun ardından kurulabilir romlar paylaşılmış, içerisinden istediğinizi seçin yada eu rom kurun

Anlayamadığınız yerde konuyu 1. sayfadan okuyun, hocam çok güzel açıklamalı anlatmış

Oyla:

alimeser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi Mi 8 se
Konular
2
Hocam cihaz bölüm sorumlunuz çok güzel açıklamış aslında ama sizin kafanız karışmış ve yapamadıkça panik hali size birazda gerginlik vermiş. Sıkıntı yok, çözmeye çalışacağız.
Reiwa hocam diyor ki;
Not: Resmi de Alsanız Cihazda Global Rom Yok ,Çin Romu yada Costum Rom Kurulmalıdır.

Konu içerisindeki twrp yi kurun ardından kurulabilir romlar paylaşılmış, içerisinden istediğinizi seçin yada eu rom kurun

Anlayamadığınız yerde konuyu 1. sayfadan okuyun, hocam çok güzel açıklamalı anlatmış

xiaomi.eu_multi_MI8SE_V11.0.1.0.QEBCNXM_v11-10 bu romu daha önce indirmiştim ve telefonun ana dizinine kopyaladım. Sanırım sıra geldi twrp yüklemeye

Oyla:
Üst Alt