Merhabalar. Miui arayüzünden farklı bir şeyler denemek isteyenler için Resurrection Remix romunun kurulumuyla ilgili bilgi vereceğim. Yaklaşık 2 gündür kullanıyorum ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Öncelikle Romu indirmeniz gerekiyor bunun için de
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
linke tıklayın. (ARM64-A Only) olan sistem imajını telefonumuza indiriyoruz.
Miui sistem dosyasına da ihtiyacımız var. Bunun için
sitesindeki bu sürümü indiriyoruz. (Güncel rom sürümüyle denemeyin, bootlogoda kalıyor)
Bir de
ARM64 9.0 uyumlu GAPPS'ı seçin ve indirin.
İlk olarak Xiaomi EU sitesinden indirdiğimiz Romu Flashlayın. Flash işleminden hemen sonra sol alttaki wipe işlemini yapın ve çıkın
Sonrasında yine flashlamak için Resurrection imaj dosyasını seçin ve system image olarak flashlayın. Gapps'ı da yükledikten sonra telefonunuzu yeniden başlatın. Daha detaylı bilgi amacıyla bulduğum yabancı kaynak videoyu da ekliyorum. Takıldığınız yerde yardımcı olmaya çalışırım. Keyifli forumlar.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
NOT: Bootloop'da kalma ihtimaliniz yüksek. Bu durumda eğer yeni kurulum gerçekleştirdiyseniz TWRP'den wipe Dalvik/ART Cache ve Cache seçili halde wipe işlemi yapın.
NOT2: İlk kurulumda Gapps hata verecektir. Gapps'ı en son telefon açıldıktan sonra TWRP'den flashlayın. Wipe Dalvik/ART Cache, Data ve Cache yaparak ilk kurulum ekranıyla karşılaşırsınız.
NOT3: Her romda çentik desteklenmiyor, bunun için @BimmerLover hocamın açmış olduğu
KONUdaki dosyayı ilk kurulum dosyalarıyla birlikte flashlamanız yararınıza olacaktır.