Rom Mi 8 SE - Havoc OS v 2.6 - Android 9.0 - Güncel 15 Haziran

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

hakanbaki

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HAKAN BAKİ
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
0
Pie test diye birşey buldum bildirim panelinde bastım pie tets diye dıt dıt öttü sonra ekran gelmiyor

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Pie test diye birşey buldum bildirim panelinde bastım pie tets diye dıt dıt öttü sonra ekran gelmiyor
Havoc ayarlarının sıkıntılı olduğunu defalarca belirttim hocam :) aynı sorunu bende yaşamıştım tek çözüm 4 wipe ile temiz kurulum başka çaresi olmadı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Güncelleme geldi mi değişiklik var mı bakıyorum da sanki mi 8 se unutulmuş gibi yeni romlar gelmiyor bu aralar

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Eu roma göre pil ne kadar iyi veya kötü? Pil farketmiyorsa özelleştirmeler ve lanet olası bildirim sorunu için eu dan geçmek istiyorumda.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ben de hatalar yüzünden geçeceğim ancak daha önce denedim çok hata vardı şu aralar forumda denk geliyorum mi 8 için yayımlanan versiyon çok iyi diyorlar acaba bizim SE ne alemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde korkum şu insan uzun süre alıştığı bir şeyi bırakmak istemiyor miui kamera ve kısayolları o kadar çok seviyorum ki çok memnunum da aslında ancak değişiklik güzeldir.Yüz tanıma veya menü olmaması gibi olaylar miui yi vazgeçilmez yapabiliyor

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Ben de hatalar yüzünden geçeceğim ancak daha önce denedim çok hata vardı şu aralar forumda denk geliyorum mi 8 için yayımlanan versiyon çok iyi diyorlar acaba bizim SE ne alemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde korkum şu insan uzun süre alıştığı bir şeyi bırakmak istemiyor miui kamera ve kısayolları o kadar çok seviyorum ki çok memnunum da aslında ancak değişiklik güzeldir.Yüz tanıma veya menü olmaması gibi olaylar miui yi vazgeçilmez yapabiliyor
Stabil eu dayım mi roomda denedim.Whatsapptan 2 farklı kişi yazınca aynı mesaj ardı ardına ekranda belirip duruyor yeni mesajları göremiyorum. Hele oyundayken biri 2 defadan dazla bir şey yazdıysa ne yazdıgını gormekte anlamakta cevap vermekte imkansiz. Miui nefret ettigim seyleri 1 kez olsun dahi cozemedi.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Stabil eu dayım mi roomda denedim.Whatsapptan 2 farklı kişi yazınca aynı mesaj ardı ardına ekranda belirip duruyor yeni mesajları göremiyorum. Hele oyundayken biri 2 defadan dazla bir şey yazdıysa ne yazdıgını gormekte anlamakta cevap vermekte imkansiz. Miui nefret ettigim seyleri 1 kez olsun dahi cozemedi.
Valla hocam bu durumu kabul ediyorum ancak maalesef aosp romlar tam stabil olmuyor hepsinin mutlaka bir sorunu oluyor.Kimisi pil dayanmıyor kimisi ekran problem kimisi ayarları kurcalayınca çöküyor kimisi güncelleme almıyor

TEKE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kıtkat
Cihazım
Mi8Se
Meslek
çaycı
Konular
1
Bu romu seviyordum ama ayarlarda tesadüfen kapandı telefon.
Diğer sorunu tel konuşması yaparken oparlore alınca karşıya ses gitmemesi idi.
Şu an evo kullanıyorum ve çok memnunum.

Üst Alt