Yardım Mi 8 SE Güncelleme Yardım!!

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
TWRP EU Beta v9.1.17
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazıma 9.2.14 Sürümü geldi indirdim her zamanki gibi kuruyorum yükle diyorum Mİ Logosu geliyor Öylece kalıyor TWRP mi nedir bilgim yok ama cihazımda var sıfırlarken girmiştim. Yani sorun bu cahilsem kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum.

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Twrp girebiliyorsanız lazyflasher flashlayın.
Hayır Sıfırla dediğim gibi Mi Logosu ekranda kaldı hiç bir şey yapamıyorum ne kapatabiliyorum yani hiç birşey Telefon açılırkenki gibi ekranda Mi Logosu kaldı öylece şuan hala öyle

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Hayır Sıfırla dediğim gibi Mi Logosu ekranda kaldı hiç bir şey yapamıyorum ne kapatabiliyorum yani hiç birşey Telefon açılırkenki gibi ekranda Mi Logosu kaldı öylece şuan hala öyle
Güç tuşuna uzun süre basılı tutun telefon kapanınca güç tuşu ve ses kısma tuşuna basıp twrp girmeyi deneyin.

Oyla:

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Güç tuşuna uzun süre basılı tutun telefon kapanınca güç tuşu ve ses kısma tuşuna basıp twrp girmeyi deneyin.
Ekranda Fastboot yazılı bi animoji gibi birşey çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gene bu sefer FastBoot ve Minin karakteri olan ekranda kaldı öylece

ABİ KALDI YA FAST BOOT YAZIYOR KUSURA BAKMAYIN İLK XİAOMİ CİHAZIM VE HİÇ YAZILIMDAN VESAİRE ANLAMAM BU ZAMANA KADAR HEP İPHONE KULLANDIM

Son düzenleme:
Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Ekranda Fastboot yazılı bi animoji gibi birşey çıktı

Gene bu sefer FastBoot ve Minin karakteri olan ekranda kaldı öylece

ABİ KALDI YA FAST BOOT YAZIYOR KUSURA BAKMAYIN İLK XİAOMİ CİHAZIM VE HİÇ YAZILIMDAN VESAİRE ANLAMAM BU ZAMANA KADAR HEP İPHONE KULLANDIM
Telefonunuzun bl kilidi açık büyük ihtimal, stock rom atılması gerektiğini düşünüyorum.
MiFlashPro

Stock ROM:

Oyla:

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Telefonunuzun bl kilidi açık büyük ihtimal, stock rom atılması gerektiğini düşünüyorum.
MiFlashPro

Stock ROM:
ABİ RİCA EDİCEM KONUŞMA BAŞLATTIM BANA ÖZELDEN AYRINTILI SIRA SIRA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ ANLATIRMISIN RİCA EDİYORUM İŞİN VESAİRE VARSA SONRADA YAPABİLİRSİN HANGİ VİDEOLARI İZLİYİM NE GEREKİYOR SIRASIYLA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
ABİ RİCA EDİCEM KONUŞMA BAŞLATTIM BANA ÖZELDEN AYRINTILI SIRA SIRA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ ANLATIRMISIN RİCA EDİYORUM İŞİN VESAİRE VARSA SONRADA YAPABİLİRSİN HANGİ VİDEOLARI İZLİYİM NE GEREKİYOR SIRASIYLA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Bu uygulamayı bilgisayarınıza kurun.

Bu rom'u bilgisayarınıza indirin.
Telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
Telefonu kapatıp ses kısma güç tuşlarına basın, animoji çıktığında fastboot moddasınız demektir.

MiFlash'a girip indirdiğiniz rom'u telefonunuza flashlayın, bu kısımı video izleyerek yapmanızı tavsiye ediyorum miflash hakkında pek bir bilgim yok. Miflash ile stock rom yükleme şeklinde aratırsanız bulursunuz.

İyi günler.

Oyla:

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9

Bu uygulamayı bilgisayarınıza kurun.

Bu rom'u bilgisayarınıza indirin.
Telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
Telefonu kapatıp ses kısma güç tuşlarına basın, animoji çıktığında fastboot moddasınız demektir.

MiFlash'a girip indirdiğiniz rom'u telefonunuza flashlayın, bu kısımı video izleyerek yapmanızı tavsiye ediyorum miflash hakkında pek bir bilgim yok. Miflash ile stock rom yükleme şeklinde aratırsanız bulursunuz.

İyi günler.
ATTIĞINIZ SİTEDEN HİÇBİRŞEY ANLAMADIĞIMI SÖYLESEM SADECE Mİ FLASH PRO DİYE BİR UYGULAMA İNDİREBİLDİM BANA RİCA ETSEM SORUNSUZ ROM BİDE GÜNCEL TWRP LİNKİ ATABİLİRMİSİNİZ

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
ATTIĞINIZ SİTEDEN HİÇBİRŞEY ANLAMADIĞIMI SÖYLESEM SADECE Mİ FLASH PRO DİYE BİR UYGULAMA İNDİREBİLDİM BANA RİCA ETSEM SORUNSUZ ROM BİDE GÜNCEL TWRP LİNKİ ATABİLİRMİSİNİZ
Rom:

Twrp:forumda mevcut..

Oyla:
Üst Alt