Yardım Mi 8 SE Güncelleme Yardım!!

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
TWRP EU Beta v9.1.17
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazıma 9.2.14 Sürümü geldi indirdim her zamanki gibi kuruyorum yükle diyorum Mİ Logosu geliyor Öylece kalıyor TWRP mi nedir bilgim yok ama cihazımda var sıfırlarken girmiştim. Yani sorun bu cahilsem kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum.

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Merhaba
Kendinizi cahil olarak nitelendirmeyin burası bir forum ve amacımız,yardım etmek,öğretmek,öğrenmek,düzeltmek.. :)

Verilerinizin bir yedeğini alın, TWRP girin, Wipe kısmından format data kısmına girip 'yes' yazıp yeniden başlatmayı deneyin.

Veya eu rom'u manuel olarak indirin, Wipe kısmından gerekli sıfırlamaları yapın(verilerinizin yedeğini mutlaka alın sıfırlanacaktır) indirdiğiniz rom'u(zip) install kısmından kurun, telefonu yeniden başlatın.

Oyla:

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok sağ olun ancak bu rom nedir onunla ilgili dahi bir fikre sahip değilim bana bunu bunu yapın derseniz uygularım ancak bir yerden bir şey (rom) vesaire indirip telefona kurmak istemiyorum daha çok bozarım sıfırlamam gerekiyorsa eğer onu hallederim şimdiden çok sağ olun

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Hocam çok sağ olun ancak bu rom nedir onunla ilgili dahi bir fikre sahip değilim bana bunu bunu yapın derseniz uygularım ancak bir yerden bir şey (rom) vesaire indirip telefona kurmak istemiyorum daha çok bozarım sıfırlamam gerekiyorsa eğer onu hallederim şimdiden çok sağ olun
Sıfırlamayı deneyin, ancak sonuç vermezse rom'u baştan kurmayı deneyin.
Aslında otomatik kurulumda da yapılan şey aynı sadece siz ellemiyorsunuz.
Rom - Mi 8 SE Xiaomi.eu MIUI 10 v9.2.14 ve V10.2.2.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Gerekli dosyayı hocamız paylaşmış, haftalık sürüm beta demek, indirip install kısmından yükleyin. İnternette rom kurma videolari izleyerek de yapabilirsiniz. Ama rom'u kurmadan önce kesinlikle yedek alıp sıfırlama yapmanızı öneriyorum. Ayrıca bu konuya göz atmanız faydalı olacaktır.
Sıkça Sorulan Sorular

Oyla:

doujane

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dogu
Cihazım
Mi8
Konular
0
Dostum geçmiş olsun,öncelikle karamsarlığa kapılma,sakin sakin yavaş yavaş araştır,eminim çözeceksin bu problemi.Bende uzun araştırmalar sonucunda daha yeni çözdüm çünkü.Yardımım dokunursa mesaj atabilirsin.Dediğim gibi,sakin sakin biraz video izle bunlar ile ilgili,çözeceksin emin ol.

Oyla:

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Teşekkür ederim yarın araştırıcam sağ ol

Oyla:

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Merhaba
Kendinizi cahil olarak nitelendirmeyin burası bir forum ve amacımız,yardım etmek,öğretmek,öğrenmek,düzeltmek.. :)

Verilerinizin bir yedeğini alın, TWRP girin, Wipe kısmından format data kısmına girip 'yes' yazıp yeniden başlatmayı deneyin.

Veya eu rom'u manuel olarak indirin, Wipe kısmından gerekli sıfırlamaları yapın(verilerinizin yedeğini mutlaka alın sıfırlanacaktır) indirdiğiniz rom'u(zip) install kısmından kurun, telefonu yeniden başlatın.
Abi Dediğini yaptım yedekleri aldım Fabrika verilerine dön sıfırla dedim Ordan TWRP Menüsüne atması gerekiyordu telefonu ilk aldığımda öyle olmuştu bu sefer olmadı Gene Mi Logosu var ekranda ve yaklaşık 30 dakikadır öyle
Telefonu kapatıyorum tekrar açtıgımda gene Mİ Logosu kalıyor öylece Ne yapmam gerekiyor Telefon çöpmü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum geçmiş olsun,öncelikle karamsarlığa kapılma,sakin sakin yavaş yavaş araştır,eminim çözeceksin bu problemi.Bende uzun araştırmalar sonucunda daha yeni çözdüm çünkü.Yardımım dokunursa mesaj atabilirsin.Dediğim gibi,sakin sakin biraz video izle bunlar ile ilgili,çözeceksin emin ol.
Abi sende bi yazdığıma bakabilirmisin telefon mi Logosunda kaldı istemiyorum güncellenmesin tamam da açılsın geri

Oyla:

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Abi Dediğini yaptım yedekleri aldım Fabrika verilerine dön sıfırla dedim Ordan TWRP Menüsüne atması gerekiyordu telefonu ilk aldığımda öyle olmuştu bu sefer olmadı Gene Mi Logosu var ekranda ve yaklaşık 30 dakikadır öyle
Telefonu kapatıyorum tekrar açtıgımda gene Mİ Logosu kalıyor öylece Ne yapmam gerekiyor Telefon çöpmü?
Telefon açılmıyor mi logosunda kaldı dediniz fabrika ayarlarına nasıl sıfırladınız?

Oyla:

enesskooc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gereklİ alan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
9
Telefon açılmıyor mi logosunda kaldı dediniz fabrika ayarlarına nasıl sıfırladınız?
Hayır Yedek aldım fabrika ayarlarına sıfırla dedim Mi Logosu geldi kaldı Telefon çalışıyordu sıfırla dedim Mi Logosunda kaldı

Oyla:
Üst Alt