Yardım Mi 8 SE Guncelleme Hatasi

pr0digy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bedir
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
merhabalar. daha bugun ikinci el bir mi 8 se aldim. cihaz gayet guzel herhangi bir sikintisi yok dis gorunus olarak orijinal duruyor. fakat guncelleme yapmak istedigimde sunucu hatasi veriyor. mevcut surumum 10.2.3.0 stable (eu rom bu arada). bu arada imei aratinca baska eski bir telefon uzerine kaydedilmis yani fake imei var uzerinde. ne yapmaliyim?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
miui 10.5 surumunu kurdum ve ben de hatayla karsilastim arkadas birazcik sansli herhalde :) kapatip acinca duzeliyor gerci sikinti yok. alirken bilmiyordum mi 8 se cin pazarina gore yapilan bir telefonmus. ondan dolayi surekli twrp ve eu rom kurmaya devam. ugrasmak istemiyor insan ama yapacak bir sey yok...

Uğraşmak istemiyor iseniz 10.3.1.0 mi-room kurum sorunsuz 1 2 sene bile kullanılır ,

ama insan oğlu kurcalamaya açık olduğundan telefon dürter sizi =)

Oyla:

pr0digy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bedir
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Uğraşmak istemiyor iseniz 10.3.1.0 mi-room kurum sorunsuz 1 2 sene bile kullanılır ,

ama insan oğlu kurcalamaya açık olduğundan telefon dürter sizi =)

durtmek ne kelime :) yine de orjinalden yanayim. custom rom kurma taraftari biri degilim. telefonu rootlamaya bile gerek duymuyorum, zaten miui arayuzu harika touchwiz'den sonra :) su an iple miui 11'i bekliyorum.

Oyla:
Üst Alt