Ben tasarımını çok beğeniyorum senelerdir iPhone kullanan küçük telefona alışık biri için sorunsuz geldi bana tam ideal.
Hocam gün itibariyle İphone 6S'den Mi SE'ye geçecegim. Telefon kargoda ve yarın elime geçmiş olur sanırım. kocaman kocaman ekranlı tablet gibi telefon sevmiyorum, 6S'den de memnundum acıkcası. Mi 8SE'yi optimal ekran boyutundan dolayı tercih ettim. Umarım bu Androide geçiş beni üzmez ve pişman olmam. benim gibi 4.7inç İphone.dan geçiş yapan kullanıcı arkadaşlar varsa yorumlarını beklerim.
Hocam bölüm sorumlusu olmuşsunuz hayırlı olsunaçıkcası ben telefonların hem büyümesini hem ağırlaşmasını uzun vadede bilek , el ,refleks ve göz hastalıklarının sebebi olarak görüyorum , bu sebeple olabildiğince küçük telefondan yanayım , tek sevmediğim kısmı biraz ağır olması metal olmasından dolayı ,
zamana göre ideal bir boyu ve tasarımı var , mi 9 se de keza öyle , se serisi umarım devam eder hep
Hocam sizde bölüm sorumlusu olmuşsunuz hayırlı olsunHocam şuana kadarki kullandığım en güzel ve en iyi telefon tabi iPhone yi saymazsak tasarım olarakda çok hoşuma gidiyor özellikle bu arka camı muhteşem
Hocam bölüm sorumlusu olmuşsunuz hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizde bölüm sorumlusu olmuşsunuz hayırlı olsun