Uygulama Mi 8 SE Google Kamera (güncel)

jakjak

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zeki
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
bunu yükleyip benim paylaştığım ayarları yaparak denediniz mi ben sorun yaşamıyorum ,
evet denedim. 3 resimde donuyor. sanırım android 9 olması gerekli

Selman461

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sepmam6
Cihazım
Xiaomi Mi 8 se
Konular
0
hocam mevcut gcam uygulamasının verilerini temizleyerek uygulamayı kaldırın
bu uygulamayı kurun ;
ayarlardan buffer fix açık yaparak gcamdan çıkın ve tekrar girin. umarım faydası olur.

Merhaba hocam bu mega üzerinden yükledim ama 2 veya 3 foto dan sonra donma oluyor mi 8 se kaç apk denedim hepsi donuyor. Yokmu bunun bi çaresi kamera muhteşem foto selfi çekiyor kullanmak çok güzel oluyor ama tam yerinde donması sıkınrı veriyor

resneli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
7
Merhaba hocam bu mega üzerinden yükledim ama 2 veya 3 foto dan sonra donma oluyor mi 8 se kaç apk denedim hepsi donuyor. Yokmu bunun bi çaresi kamera muhteşem foto selfi çekiyor kullanmak çok güzel oluyor ama tam yerinde donması sıkınrı veriyor
Hocam cihazınızda magisk yüklü ise magisk ten mi8Se fix camera modülü var,onu indirip yüklemelisiniz.Ben öyle yaptım donma olmuyor.Tek çözümüde bu şimdilik.

nebula72

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
MI 8 SE
Konular
13
ay sonu camera iyileştirmesi yayınlanacak inşallah bu portlama işini takipten kurtuluruz

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
ay sonu camera iyileştirmesi yayınlanacak inşallah bu portlama işini takipten kurtuluruz

google kamera gibi olmaz genede =) ben sorunsuz kullanıyorum , donma felan da yapmıyor , hdrçekerse işlem yaparken bekliyorum sadece o kadar

resneli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
7
Bu sitedeki güncel versiyonu denemiş miydiniz?
Siz hangi siteyi takip ediyorsunuz?

En güncel sürümünü direkt link olarak atabilir misiniz?

Selman461

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sepmam6
Cihazım
Xiaomi Mi 8 se
Konular
0
Hocam cihazınızda magisk yüklü ise magisk ten mi8Se fix camera modülü var,onu indirip yüklemelisiniz.Ben öyle yaptım donma olmuyor.Tek çözümüde bu şimdilik.
Hocam magisk vardı güncelleme gelmiş yükledim şimdi de açılmıyor telefon a ime çakılı face den aldım içinde yüklü gelmişti

resneli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
7
Hocam magisk vardı güncelleme gelmiş yükledim şimdi de açılmıyor telefon a ime çakılı face den aldım içinde yüklü gelmişti
Magiskin yeni sürümü güncellemesi yapmayın demişti silence37 arkadaşımız. Konunun ilk mesajında yazan magisk sürümünü indirip twrp ile flashlayin. Tabi önce sizde ki magisk i silin.

Üst Alt