- Adım
- Coşkun
- Cihazım
- Mi 8 lite
- Konular
- 0
Çok Teşekkür ederm
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunu indirip güncelleme bölümünden dosya seç diyip güncelleyin and.9 oluyor.
Buraya tıklayın inmeye başlayacaktır.Teşekkür ederim hocam fakat tıkladım ama nereden indireceğim i bulamadım size zahmet yardımcı olursanız sevinirim
Son sürüm beta mi 8 se için link budur.
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romu soruyorsanız daha önce stbil iseniz wipe işlemlerini yapmanız lazım. Betada iseniz eu beta direk üstüne kuruyorsunuz. Gcam ı soruyorsanız da onun kurulumu konu içinde mevcut.direkt kuruyor muyuz hocam?
yoksa magiskden modül yüklemek gerekiyor mu?
Selamün aleyküm, dediğiniz gibi yaptım ama on kamerada resimleri ters çeviriyor bunun için ne yapabilirimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba sevgili arkadaşlar.
Mi 8 SE için modlu google kamera uygulaması ile karşınızdayım.
Uygulamayı kullanmak için yapmanız gereken sadece indirme bağlantısındaki apk yı kurmak.
Daha sonra kamera ayarlarından
1 BGS mod setting yazan yere tıklayın
2 en altta fix yazan yere tıklayın.
3 Buffer fix i aktif edin başka hiçbir ayar yapmanıza gerek yok.
Ön arka portre ve hdr çalışıyor daha doğrusu bütün Özellikleri çalışıyor.(sadece ağır çekim sıkıntılı oda tüm gcam sürümlerinde sıkıntılı)
Ayrıca donma kasma yok kamerada.
Telefonun kendi kamerası ve Google kamera ile çektiğim kızımın resimlerini paylaşıyorum.
Test Edilen Rom :
Android Sürümü : 9
Miui 10 Eu Beta 9.3.1
Bu sürümde sorunsuz çalışıyor.
Not :kızıma maşallah demeyi unutmayın
İndirme Bağlantısı :
Ekran Görüntüleri :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
PATLAK MAVİLER,
konu açtım,
google cam le denemedim ama orjinal kamera fotosu resmen renkleri patlatıyor özellikle maviyi...
sizde de aynı mı durum?? açtıgım konudaki ihpone 7 ile karşılaştıran fotoya bakın
Yardım - Mİ8se patlak MAVİLER !!!