S
Silinen üye 65171
Guest
Mi 8 se global stabile rom çıktımı kullanan var mı ?
Ben kullanıyorum gayet iyi stabil rom linki attımMi 8 se global stabile rom çıktımı kullanan var mı ?
Twrp ile kuracaksınız önce format diyerek çıkan yere yes yazıp okeyleyeceksinuz peşine indirdiğim romu telefonun içine kopyalayıp twrp ile flaslayacaksiniz
[automerge]1536488221[/automerge]
Evet silmen lazım eumiui sitesinde öyle diyorlardı tamamen temiz kurmak gerekiyor diye isterseniz sizde inceleyin linki altta veriyorumtwrp yüklü direk zipi telefon atıp mı kurmam lazım ve kurduğumda bilgilerim resimlerim gidecek mi ?
Ben bu linkten indirdim kurdum iyi gidiyorYalnız bu rom Official değil. Xiaomi EU adında bir grup fanın çıkarmış olduğu bir rom.
Resmi sitede ise Mi 8 ve 8 SE sürümü için tek bir başlık var o da bu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi8 SE için ayrı bir Global sürüm çıkacak mı ya da bu linkteki resmi rom SE sürümüyle uyumlu mudur bilmiyorum sadece var olan durum bu şu anda.
Ben bu linkten indirdim kurdum iyi gidiyorYalnız bu rom Official değil. Xiaomi EU adında bir grup fanın çıkarmış olduğu bir rom.
Resmi sitede ise Mi 8 ve 8 SE sürümü için tek bir başlık var o da bu:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi8 SE için ayrı bir Global sürüm çıkacak mı ya da bu linkteki resmi rom SE sürümüyle uyumlu mudur bilmiyorum sadece var olan durum bu şu anda.