Yardım Mi 8 se fastboot sinirden titriyorum

medusababa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
mi 8 se
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
BİLİNMİYOR
Telefon Modeli
mi8 se
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar telefonu 2 yıldır kullanıyorum ilk başta yaptım bir şekilde fakat şu an 4 saattir bununla uğraşıyorum. Telefonumu ayarlardan sıfırla seçeneğine tıkladım fastboot ekranına geldi bir dahada çıkmıyor kapatıyorum açıyorum yine aynı ekran. İnternetten araştırıyorum fastbootu aktif edin usb ayıklamayı açın diye söylüyorlar. Yahu telefon açılmıyor ben onları açmadan nasıl reset atıcam arkadaşım telefona. twrp falan yükleyemiyorum hiç bir şey açamıyorum lütfen yardım edin telefonu çöpe atmama çok az kaldı sinirden. Bu arada önceden sanırım açtım diye hatırlıyorum çünkü telefon açılırken o kilit olan kısım açık ve unlock diyor

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Arkadaşlar telefonu 2 yıldır kullanıyorum ilk başta yaptım bir şekilde fakat şu an 4 saattir bununla uğraşıyorum. Telefonumu ayarlardan sıfırla seçeneğine tıkladım fastboot ekranına geldi bir dahada çıkmıyor kapatıyorum açıyorum yine aynı ekran. İnternetten araştırıyorum fastbootu aktif edin usb ayıklamayı açın diye söylüyorlar. Yahu telefon açılmıyor ben onları açmadan nasıl reset atıcam arkadaşım telefona. twrp falan yükleyemiyorum hiç bir şey açamıyorum lütfen yardım edin telefonu çöpe atmama çok az kaldı sinirden. Bu arada önceden sanırım açtım diye hatırlıyorum çünkü telefon açılırken o kilit olan kısım açık ve unlock diyor
Telefonu bilgisayara bağladığınızda fastboot modunda görünüyor mu?
Bu programı yükleyin. Çıkan bütün uyarılara Yes diyin.

Telefonu bilgisayara bağlayın.
Minimal ADB and Fastboot uygulamasını çalıştırın. fastboot devices yazın ve enter tuşuna basın. Bu durumda telefonu görüyor mu?

Oyla:

medusababa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
mi 8 se
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu bilgisayara bağladığınızda fastboot modunda görünüyor mu?
Bu programı yükleyin. Çıkan bütün uyarılara Yes diyin.

Telefonu bilgisayara bağlayın.
Minimal ADB and Fastboot uygulamasını çalıştırın. fastboot devices yazın ve enter tuşuna basın. Bu durumda telefonu görüyor mu?
Telefon bağlıyken bu şekilde oluyor tekrar y ye basıp enter dediğimde kapanıyor.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    83,7 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:
Üst Alt