Çözüldü Mi 8 SE farklı bir sebep var , açılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Hocam ilk olarak buradaki ADB'yi, sonra ise buradaki driverları kurun her ihtimale karşı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırasıyla.
mi flash tool ile çin romu yüklerken kurmuştum driverları :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söylenen sürümün .bat üstüne tıklayınız talimatlar yazıyor içerisinde
Allah razı olsun hocam , twrp oldu. İlk olarak format data yaptım. sonra wipe deyip yeniden recovery başlattım. sorunsuz girdim. mi globe 9.10.24 kurayım dedim. kurulum bitti fastboot a attı yine :( şimdi recovery de girmiyor :( recovery deyince de faastboot geliyor

Son düzenleme:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Orada söylenen twrp versiyonu ve rom sürümü ile yapmalısınız , başka sürümde çalışmayacaktır.
Cozuldu hocam tesekkurler. Konuyu kapatabiliriz. Sunu eklemek istiyorum ; twrp den format data yaptiktan sonra istedigimiz rom u kuramiyoruz. V9 Dan sonra v10 ilk surumu kuruldu

OyunClash

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Oyun Clash
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
15
Cozuldu hocam tesekkurler. Konuyu kapatabiliriz. Sunu eklemek istiyorum ; twrp den format data yaptiktan sonra istedigimiz rom u kuramiyoruz. V9 Dan sonra v10 ilk surumu kuruldu
Hocam detaylı bir şekilde özetleseniz?

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Hocam detaylı bir şekilde özetleseniz?
1. Pc ye gerekli driver kurdum
2. Mi flash tool u indirdim kurdum
3.Telefonu fastboot moduna aldim
3. Çin stabil v9.5.11 surumunu indirdim
( indirdigimiz dosya rar seklinde iniyor , icinde ki dosyayi rar dan cikardim Mi flash tool o dosyayi gormedi. Gormesi icin. 7zip indirip kurdum , rar dan cikardigimiz beyaz sayfa seklinde ki dosyanin uzerine sag tiklayip 7zip ile cikart yaziyordu ben de cikar dedim be Flash Tool un gorecegi dosya formatina donustu.) Bu onemli cunku bilmiyordum ve program bi turlu dosyami gormuyordu. Rom un V11 surumu icin 7zip programina gerek yok. Klasoru Rar dan cikarmak yetiyor flash tool taniyor hemen.
4. Romu kurduktan sonra , rewia twrp tool indirdim
5.Telefonu fastboot moduna alip bilgisayara baglayinca , rewia twrp tool icinde ki twrp recovery 1102 dosyasina tiklayip actim zaten Turkey anlatim var. Kurdum. Format data yaptim tekrar recovery e girdim
6. Eu Mi 8 Se v10.0 stabil romunu indirdim Telefonu hafizasina atip twrp uzerinden kurdum. Konunun ilk acildigi sayfada twrp yi kurduktan sonra istedigimiz rom u kurabiliriz yaziyordu. Bu artik gecerli degil onu anladim. Twrp de ilk v11 romu denedim Telefonun twrp si de uctu yine fastboot a atmisti beni. Simdi eu 10.0 stabil yuklu. Twrp nasil guncelleyecem onu arastiriyorum.. kolay degil 0423 s guncelleyecem dedim yine fastboot atti telefon.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Konu sahibi çözüme ulaştığından konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt