- Adım
- AKIN
- Cihazım
- Mi 8 Se
- Konular
- 7
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2000 tl altına mi8 SE alanlar için ( benim 1650 tl ) bir telefona 4000 tl nin üstünde para verince psikolojik olarak beklentimiz çok yüksek. 2 kat para ödeyip benim yapamadığım ne yapıyor bu telefonlar diye düşündürüyor. Hadi diyelim ki yeni telefonların tasarımları çok farklı, o da yok. Bizim telefon çentik büyüklüğü dışında kusursuz. Resmen telefon yenileme hastalığından kurtardı bu telefon bizi. Gerçekten bozulmadıkça asla yenisini aldırmıyor bu cihaz telefon bize. Hanımın telefon gün geçtikçe kendi kendine kapanma durumları geçti gibi. Galiba suya düşüşün etkileri kayboldu şu an telefonda. Telefon almaya para harcamaya kıyamayan ben geçen haftalarda 2400 tl ye Samsung S6 lite tablet aldım hanıma. Mi8 Se den sonra en güzel alışverişlerimden biri oldu gibi. Tabletin tasarım ve donanımı bence fiyatının üstünde. Son eklenen DEX modu sayesinde laptopları çöpe attıracak kadar güzel oldu. Bu tableti de avuçları kaşınıp telefonlarını yenilemek isteyenlere tavsiye ederimHem dolar kuru, hem de alacak telefon bulamamak sebebi ile benimde aklıma düşüyor sürekli bu soru. Cihazımla 2 seneyi çoktan devirdim ve artık batarya konusunda pek tatmin etmese de halen kamera ve işlevsellik olarak yeterli düzeyde benim için. Konuda önerilen Mi 10S oldukça ilgi uyandırıcı fakat bu zımbırtının fiyatı 4.500'den aşağı olmaz gibi. Bakalım hayırlısı... Gerçi günümüzde artık 5'in altında güzel bir şey almak hayal oldu ama...