- Adım
- salih
- Cihazım
- XİAOMİ Mİ 8 SE
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MİUİ 12.5.1 eu stabil
- Telefon Modeli
- Mİ 8 SE
- Bootloader Kilidi
- Açık
3.5 yıldır kullandığım telefonumun bataryası iyice ölmüştü telefondan da gayet memnundum bu yüzden batarya değiştirmeye karar verdim. Orjinalinin olmaması nedeniyle deji bataryaya yöneldim. Bataryayı cuma günü sipariş ettim çarşamba günü geldi bende kendim değişimini yaptım. ilk izlenimler gayet iyi, bir kaç gün kullanımdan sonra batarya tam performansa ulaştı buraya kadar gayet iyi ama şarj olma konusunda yavaş şarj ediyor gibi geldi bende accubattery ile (uçak modu açık, parlaklık en düşükte) şarj testi yaptım. Kendi orijinal şarj cihazı(18W) ile 10-11W arası veriyordu, 65W ve 35W lık şarj cihazları ile de test ettim max 13W ile şarj oldu. Deji batarya değişimi yapmış bir arkadaşa forum üzerinden ulaştım o da ara aparat kullanarak test etti max 12W aldığını söyledi. bunun nedenini bilen var mı? Yazılımsal olabilir mi ? veya herhangi bir ayarı var mı? (cihazım rootlu) konu hakkında bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
Not: Deji müşteri hizmetlerini aradım durumdan bahsettim bataryanın bu şekilde üretilmiş olabileceğini söylediler(kendileri de bilmiyor) ama istersem batarya değişimi yapabileceğimi söylediler. Açıkçası gelen bataryanın da aynı olacağını düşünüyorum.
Not: Deji müşteri hizmetlerini aradım durumdan bahsettim bataryanın bu şekilde üretilmiş olabileceğini söylediler(kendileri de bilmiyor) ama istersem batarya değişimi yapabileceğimi söylediler. Açıkçası gelen bataryanın da aynı olacağını düşünüyorum.