- Adım
- Fırat
- Cihazım
- Mi 8 se
- Konular
- 2
Hocam mi hesabını cihaz ile ilişkilendirip bl kilidini açmaktan başka çareniz yok ancak onun için de şebeke gerekiyor Zenex hocam ile iletişime geçin istersenizHocam imei duruyor cihazda twrp gittiği için persist dosyasını flaşlıyamadım twrp yüklemeye çalıştığımda bootloader kilidinin açılmasının gerektiğini yazdı program şebek olmadığı için açamadım
ben mi mix 2 de yaptim redmi note 5 te yaptim. mi note 2 de yaptim ve hicbirinde kilit acik degildi.Bl kilidi açılmadan sürüm düşürme yapılmaz
Hocam cihazda şebeke yok ve çin sürümündeben mi mix 2 de yaptim redmi note 5 te yaptim. mi note 2 de yaptim ve hicbirinde kilit acik degildi.
hocam kisaca basimdan gecen olayi anlatayim. mi 8 se vardi bende geçen android 10 geldi kurdum sebeke gitti..bende imei uctu sandim.. imei repair yapayim dedim sebeke yine gelmedi..uzun ugrastan sonra çin romunda miui 10 stoga gectim baktim sebeke geldi ve imei imei gitmemisti. botloader kilidim acikti..lakin botloader kilidi kapali olan cihazlardada ben surum dusurdum hic problem yasamadim.Hocam cihazda şebeke yok ve çin sürümünde
Farklı şekilde düzelmesi gerekiyorAnladım hocam kısacası yeni bir sürümle düzelmeyene kadar cihaz çöp
Edl moddaFarklı şekilde derken hocam olur yolu var mı