Soru Mi 8 se cihazda CE belgesi?

mücait42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi mi8 se
Konular
1
İyi günler. Geçtiğimiz günlerde mi 8 se aldım cihazın arka kısmındaki mi logosunun altındaki ufak etiketi kaldırdığım zaman CE logosu ve çöp kutusu işareti vardı. Bildiğim kadarıyla çin cihazlarında CE belgesi olmaz. Sahibindende baktım bir cihazda görebilirim başka bi cihazda göremedim ufak gibi görünen bu sorun kafamı karıştırdı . Birisi nedenini açıklayabilir mi? Şimdiden teşekkürler

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
İlk etapta global olarak çıkması gündemdeydi daha sonradan fikir değiştirip global pazara sunmakdan vazgeçtiler. Cihaz üretilirken Global pazara çıkarmak için sertifika ve lisans anlaşmaları yapılmış olabilir.

Oyla:

mücait42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi mi8 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk etapta global olarak çıkması gündemdeydi daha sonradan fikir değiştirip global pazara sunmakdan vazgeçtiler. Cihaz üretilirken Global pazara çıkarmak için sertifika ve lisans anlaşmaları yapılmış olabilir.
Hocam yani bütün cihazlarda varsa sıkıntı yok zaten bu cihazı kullanan kişiler kendi cihazlarına bakıp bana bi cevap verseler aklımdaki soru gidecek inşallah

Oyla:

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Hocam yani bütün cihazlarda varsa sıkıntı yok zaten bu cihazı kullanan kişiler kendi cihazlarına bakıp bana bi cevap verseler aklımdaki soru gidecek inşallah
Resim atma imkanınız varmı hocam

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Hocam ben çıktıktan 6 ay sonra getirttim Çin'den üstteki mi yazısı ve altındaki küçük yazılar dışında arkada bir şey yok

Oyla:

mücait42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi mi8 se
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben çıktıktan 6 ay sonra getirttim Çin'den üstteki mi yazısı ve altındaki küçük yazılar dışında arkada bir şey yok
Hocam satıcı fason kutu göndermiş eu şarj aleti falan vardı.

Oyla:
Üst Alt