Yardım Mi 8 SE Banka Uygulaması Root Giriş Sorunu

Mi8-43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
2
Uzun süredir Kuveyt Türk uygulaması uyarı veriyordu ama artık uygulamayı kullanamıyorum. "Cihazınızda root yapıldığı için kullanılamamaktadır" uyarısı verip kapanıyor. Telefon yurt dışı sonradan imei atılmış. Telefon açılırken bootloader (ne olduğunu da anlamadım) açık görünüyor. Magisk apk sı görmüştüm dosyalarda bilgisayara atıp silmiştim çok zaman önce. Bu sorun yüzünden apk dan tekrar yükledim uygulama çalışmadı diye hatırlıyorum, çok zorlamadım telefon kilitlenir vs.diye.

Şimdi telefonda root'u nasıl kaldıracağım kaldırırsam veriler gider mi? Kimi gider kimi brick olur demiş nette. Telefon fabrika ayarlarına sıfırlayayım dedim ona da brick olabilir diyenler var, IMEI gider diyen var. Kısacası netten araştırma yaptıkça kafam karıştı. Yardımcı olabilecek var mı?

Telefon: MI 8 SE - 6 / 64 gb
MIUI Sürümü: 10.3.1.0(PEBCNXM) Stabil EU ROM
Android : 9

Şu ana kadar hiçbir değişiklik güncelleme format vs. yapmadım aldığım gibi kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de anlamadığım şu var: Etrafımda bir sürü imei atılmış Xiaomi telefon var root uyarısı almıyor bende neden böyle bir durum var?

Son düzenleme:

Mi8-43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
2
Magisk v.27.0 açılmıyor logo ekranında kalıyor. Nasıl açabilirim?

Oyla:

Mi8-43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
2
mi 8 se stok rom ise desteklemiyor olabilir.
yada magiski kurup ek kurulum yaparken yanlış seçim yaptınız

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
telefonu aldığımda içinde Magisk.apk dosyası vardı bilgisayara atıp silmiştim. Hiç tekrar yükleme sıfırlama vs. yapmadım. Muhtemelen kuran kişi Magisk kullandı ama uygulama olarak görmedim. github.dan yükledim apk yine olmadı. Seçenek falan çıkmadı. APK yükledim açtım sadece, logo ekranında kalıyor.

Oyla:

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
26
telefonu aldığımda içinde Magisk.apk dosyası vardı bilgisayara atıp silmiştim. Hiç tekrar yükleme sıfırlama vs. yapmadım. Muhtemelen kuran kişi Magisk kullandı ama uygulama olarak görmedim. github.dan yükledim apk yine olmadı. Seçenek falan çıkmadı. APK yükledim açtım sadece, logo ekranında kalıyor.
bunu rocovery ile flash yap.
(flash yapmak için uzantıyı.zip yapıp kurun. sistem açılınca zip olarak değil apk olarak çevirip kurun)
olmazsa apkyı zip olarak sıkıştırıp deneyin
bunu kullanıyorum.

Oyla:

KAPTAN_007

Dünya Bir Gündür O Da Bu Gündür!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ESER
Cihazım
Mi 10T PRO
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Uzun süredir Kuveyt Türk uygulaması uyarı veriyordu ama artık uygulamayı kullanamıyorum. "Cihazınızda root yapıldığı için kullanılamamaktadır" uyarısı verip kapanıyor. Telefon yurt dışı sonradan imei atılmış. Telefon açılırken bootloader (ne olduğunu da anlamadım) açık görünüyor. Magisk apk sı görmüştüm dosyalarda bilgisayara atıp silmiştim çok zaman önce. Bu sorun yüzünden apk dan tekrar yükledim uygulama çalışmadı diye hatırlıyorum, çok zorlamadım telefon kilitlenir vs.diye.

Şimdi telefonda root'u nasıl kaldıracağım kaldırırsam veriler gider mi? Kimi gider kimi brick olur demiş nette. Telefon fabrika ayarlarına sıfırlayayım dedim ona da brick olabilir diyenler var, IMEI gider diyen var. Kısacası netten araştırma yaptıkça kafam karıştı. Yardımcı olabilecek var mı?

Telefon: MI 8 SE - 6 / 64 gb
MIUI Sürümü: 10.3.1.0(PEBCNXM) Stabil EU ROM
Android : 9

Şu ana kadar hiçbir değişiklik güncelleme format vs. yapmadım aldığım gibi kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de anlamadığım şu var: Etrafımda bir sürü imei atılmış Xiaomi telefon var root uyarısı almıyor bende neden böyle bir durum var?

Çözebildiniz mi acaba? Aynı sorunu yaşıyorum.

Oyla:

Mi8-43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
2
Çözebildiniz mi acaba? Aynı sorunu yaşıyorum.
Buradaki arkadaşların çözüm önerilerini uygulamam gerekiyor ama önce kurulum nasıl yapılır hata olursa nasıl düzeltebilirim bunları öğrenmem lazım ki telefon çöp olmasın. Magiskten basit olacaktı ama Magisk apk.dan açılmayınca flashlama yap dendi son mesajda ama yöntemini bilmiyorum. Forumlarda çok yazan var: Magisk, yükledim ya da root kaldırdım sistem açılmıyor ya da internet gitti falan. Her şeyden emin olup uğraşmak istiyorum. Zaman bulup bu ara halletmem lazım.

Oyla:

KAPTAN_007

Dünya Bir Gündür O Da Bu Gündür!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ESER
Cihazım
Mi 10T PRO
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Buradaki arkadaşların çözüm önerilerini uygulamam gerekiyor ama önce kurulum nasıl yapılır hata olursa nasıl düzeltebilirim bunları öğrenmem lazım ki telefon çöp olmasın. Magiskten basit olacaktı ama Magisk apk.dan açılmayınca flashlama yap dendi son mesajda ama yöntemini bilmiyorum. Forumlarda çok yazan var: Magisk, yükledim ya da root kaldırdım sistem açılmıyor ya da internet gitti falan. Her şeyden emin olup uğraşmak istiyorum. Zaman bulup bu ara halletmem lazım.

Bende yüklü uygulamaları güncelledikten sonra bu sorun ortaya çıktı.

Oyla:

Mi8-43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
2
bunu rocovery ile flash yap.
(flash yapmak için uzantıyı.zip yapıp kurun. sistem açılınca zip olarak değil apk olarak çevirip kurun)
olmazsa apkyı zip olarak sıkıştırıp deneyin
bunu kullanıyorum.
Linkteki magiski direkt inridip kurdum açıldı ama güncel değil uyarısı veriyor. Resimlerdeki gibi bir işlem yaptım ama henüz yeniden başlatmadım. Ne yapmış oldum şu an ?

Oyla:

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
26
sadece apk olarak kurmuşsunuz. dediklerimi yapın, yapmamışsınız.

Oyla:
Üst Alt