- Adım
- Osman
- Cihazım
- Xiomi mi 8 se
- Konular
- 12
Forum da bakındım fakat sadece Apk mi 8 Se gcam bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Trwp'den sadece modem flaşladım sadece. Oda betadayken sonra stabike geçtim sağlam wipe yaptımBende ve bir kaç telefonda denedim sorun yaşamadım, telefonla ilgili bir sorun yada romla ilgili bir sorun ola bilir daha önce twrp den yüklenen fix yüklemişmiydiniz ,
bu romda değil daha öncele hiç yüklemişmiydiniz ,Trwp'den sadece modem flaşladım sadece. Oda betadayken sonra stabike geçtim sağlam wipe yaptım
Hayır hocam. Modem dosyası dışında bugüne kadar twrp'den rom dışında bişey flaşlamadım. Magiskten sadece hifi audio, dolby, YouTube vanced flaşladımbu romda değil daha öncele hiç yüklemişmiydiniz ,
Hayır hocam. Modem dosyası dışında bugüne kadar twrp'den rom dışında bişey flaşlamadım. Magiskten sadece hifi audio, dolby, YouTube vanced flaşladım
Magiskten fix dosyasını kaldırınca gcam'a giriyor ama bu sefer sadece video ve gece modu çalışıyor, diğer modlar titriyor donuyor.garip çin romu kurup telefonu orjinal hel getirip tekrar costum rom kurmayı deneye bilirsiniz , buradaki konudaki şekilde yapabilirsiniz , sebep olan bir şey var normalde sorunsuz çalışmakta ama bu yeşil olma sorununu başka kullanıcılardada yaşayan olmuştu ,
Rehber - Mi 8 Se Miui Tüm Sürümlerin Rom Testleri (neredeyse)
Magiskten fix dosyasını kaldırınca gcam'a giriyor ama bu sefer sadece video ve gece modu çalışıyor, diğer modlar titriyor donuyor.
Deniycem hocam geri dönüş yazarım teşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhabalar bu gcamı direkt yükleyip tüm özellikleriyle kullanabilirsiniz.
Merhaba Reiwa bende senin konudaki gcam yükledim yüklemeden önce 6.1 yüklüydü kaldırıp senin dosyaları önce flaşladım sonra apk kurmaya geldiğimde paket ayrıştırma sorunu yaşadım bir bilgin var mıdır ?Bende ve bir kaç telefonda denedim sorun yaşamadım, telefonla ilgili bir sorun yada romla ilgili bir sorun ola bilir daha önce twrp den yüklenen fix yüklemişmiydiniz ,