Çözüldü mi 8 se ahize sorunu

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Sorun yazılım falan değil dostlar traş kolonyasını iyice dökün ardından kurdanla teli hafifçe kazıyın ekstra olarak ta kulak çöpü ile de bastıra bastıra silin sorun düzelmiş olacaktır.

asauult

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ORTA
Cihazım
Redmi Note7
Konular
7
Sorun yazılım falan değil dostlar traş kolonyasını iyice dökün ardından kurdanla teli hafifçe kazıyın ekstra olarak ta kulak çöpü ile de bastıra bastıra silin sorun düzelmiş olacaktır.
Bendeki sorun yazılımsal diye düşünüyor. MIUI 12.5 geldiğinde cihazın ahizesi hoparlöre dönüştü,hatta kısıyordum fazla diye. Sonrasında iki gün geçti ses içine kaçtı. Açık alanda telefonla konuşurken yine telefonu kulağıma saplamam gerekiyor.

Uğur Uruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Uruk
Konular
6
12.5.1 sürüm kaynaklı olabilir bende bir süre kullandım sorun yoktu ses gayet yüksekti sonra aniden gitti. arka taraf zaten açık olduğu için donanımsal olabileceğini düşünmedim yazılım değiştirdim sıfırladım. Çözülmeyince dur bir şu metal kısmı kapatayım dedim düzeldi. Herkes 12.5.1 sürümündeyken yaşadıysa bu sorunu yazılımdan mı acaba diye de düşündürmüyor değil

asauult

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ORTA
Cihazım
Redmi Note7
Konular
7
12.5.1 sürüm kaynaklı olabilir bende bir süre kullandım sorun yoktu ses gayet yüksekti sonra aniden gitti. arka taraf zaten açık olduğu için donanımsal olabileceğini düşünmedim yazılım değiştirdim sıfırladım. Çözülmeyince dur bir şu metal kısmı kapatayım dedim düzeldi. Herkes 12.5.1 sürümündeyken yaşadıysa bu sorunu yazılımdan mı acaba diye de düşündürmüyor değil
Bende Note 7 var. şu arka cam eski cihazlardaki gibi kapak olsa dakka durmam. açar bakarım. Ahize 70-100TL çarşıda.

omer3901

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
lg g2
Konular
2
Bende de sesin kısık gelme sorunu vardi. Sessiz ev ortaminda bile zor duyuyordum. İgne ve bir bantla tüm sorunumu çözdüm. Once igneyle ahizenin uzerini kaziyorsunuz sonra cikan tozlari bant yardimiyla aliyorsunuz.
1 ay boyunca yanimda kablosuz kulaklikla gezmistim oysaki cozumu 5dklik işmiş.

Üst Alt